updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Janna Sobrepera gran novetat a la llista de Carlos Viver

La jove vallesana Janna Sobrepera, que des d'aquesta temporada juga a França, és una de les grans novetats de la llista de la selecció espanyola pel pròxim TIE que es disputarà a Palencia. Viver també ha confiat en la pivot Kaba Gassama i la portera Andrea de la Torre.

El seleccionador estatal s'ha vist obligat a fer tres canvis per lesions –entre els quals destaca la d'Eli Cesáreo que ja ha estat operada amb èxit del menisc– i precisament en aquests canvis ha apostat per Janna Sobrepera i la portera del KH7 Granollers Andrea de la Torre, que ja va ser aquest estiu als Jocs Mediterranis. A la llista inicial ja hi era Kaba Gassama, que veu així recompensada la seva gran temporada amb el Granollers, sent un puntal defensiu i havent marcat ja 76 gols. 

Les 18 jugadores convocades estaran concentrades a partir d'aquest diumenge 17 de març a Palència, per tal de preparar el XXIII Torneig Internacional de España de Balonmano Femenino. La selecció espanyola jugarà davant de Brasil, Sèrbia i Suïssa.

HORARIS del TIE 2019 PALENCIA
Dijous 21:  Brasil - Serbia (18h) | Espanya - Suïssa (20h)
Divendres 22:  Suïssa - Brasil (18:30h) | Espanya - Sèrbia (20:30h)
Dissabte 23:  Sèrbia - Suïssa (15:00h) | Espanya - Brasil (17h)

Sobrepera: la confirmació d'una gran promesa

Formada a l'Handbol Sant Quirze des de petita, ja sent juvenil va tenir un paper molt destacat en el primer equip del club quirzetenc amb el qual va debutar a Plata Femenina. A la vegada, va ser peça clau dels èxits de les seleccions catalanes i pilar de la selecció estatal juvenil que aquest estiu va acabar en vuitena plaça al Mundial.

Finalment, aquest estiu Janna Sobrepera va decidir fer el salt a la lliga francesa, per anar al centre de formació del Nantes Atlantique Handball, on ha seguit progressant i ja ha fet el salt al primer equip d'una de les millors lligues del món.

Entrevistes