updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers es refà guanyant a Elx, a la pista del tercer

El KH7 Granollers es refà guanyant a Elx, a la pista del tercer Foto: Facebook DIDAK ELX

L'equip de Robert Cuesta visitava la pista del tercer classificat amb l'objectiu de trencar una mala ratxa de quatre partits sense guanyar, i va sumar un treballat triomf que permet recuperar les bones sensacions.

VÍDEO DE LA SEGONA MEITAT DEL PARTIT

Els inicis del partit no van ser gens fàcils per les vallesanes, que van veure com les locals – amb la portera vallesana, i exBMG Nicole Morales– aconseguia un parcial de sortida de 4 a 0. Però la reacció de les granollerines va ser espectacular: un parcial de 0 a 10 que posava el 4-10 als 19' i donava moltes esperances de sumar. Però el partit va seguir a ratxes: les locals van acostar-se de nou fins al 9-10, just abans que les de Robert Cuesta agafessin de nou un petit avantatge al descans (11-14). 

A la represa, les aturades d'Andrea De la Torre van ser vitals per mantenir l'equip amb la iniciativa, fins que l'Elx va empatar a 18. En aquest punt, atacant sense portera, van aconseguir marxar de dos gols (21-23) fent gala de la gran connexió Vizuete-Gassama (12 gols entre les dues). Finalment el 24-27 de Martina Capdevila a dos minuts pel final sentenciava, malgrat que les locals van pressionar i van arribar a posar-se a un gol (26-27), però ja a pocs segons pel final sense temps per a més.

Elche Mustang 26-27 KH7 Granollers

Elche Mustang: Nicole Morales, Zhukova (3), Mendez, Hernández (6), Flores (2), Frujinoiu, Gutierrez (5), Sánchez, Ocariz, González (2), Hernández, Gascó, Martínez (6), Arcos (2). 

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Wiggins, porteres; Judith Vizuete (7), Kaba Gassama (5), Ona Vila, Mireia Torras (2), Guarieiro (3), Ona Vegué (4), Carmen Prelchi, Aina Fernández (3), Míriam González (2) i Ona Capdevila (1).

GALERIA DE FOTOS DEL PARTIT / FB DÍDAC ELX

Entrevistes