updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels estrena amb derrota una lliga apassionant

L'Esportiu Castelldefels no va poder celebrar el seu retorn a la màxima competició amb un triomf a casa, tot i que el simple fet de tornar-hi ja és en sí una gran notícia. Al final derrota per cinc gols però amb la sensació clara que la cosa tot just acaba de començar i més per un equip jove com és el Castelldefels.

El rival en aquesta estrena era l'equip valencià del Club Esportiu Handbol Marítim València Aicequip, equip que va lluitar fins a la fase decisiva per pujar a Divisió d’Honor junt amb el Castelldefels (va guanyar aquí poques jornades abans d’acabar la lliga). Després de la decepció, durant l’estiu va aprofitar la cessió de la plaça que li va oferir el Mar Valencia que jugava a Sagunt. I reforçades amb jugadores amb experiència a la màxima categoria, les valencianes han aconseguit formar un equip competitiu i que tindrà el luxe de jugar la Copa EHF europea.

En aquest primer partit les noies entrenades per Fernando Barbeito van aguantar molt bé durant tota la primera meitat, però a la represa es van encallar en atac i ho va aprofitar el València per emportar-se els dos primers punts en joc d’aquesta lliga de Divisió d’Honor Femenina que es preveu apassionant.

Esportiu Castelldefels 20 - 25 Valencia Aicequip

ESPORTIU CASTELLDEFELS: Hege Bolstad i Silvia Fernández, porteres; Noelia Leandres (1), Ivet Musons (4), Dolo Martín (6), Anna Manaut (1), María Cadens (2), Carla Gómez (2), Sara Gil, Judith Sans (2) , Sandra Pérez, Emma Boada (2), Alba Royo i Gael Alfaro,
VALENCIA AICEQUIP: Amparo Aguas i Carolina Gimeno, porteres; Mireia Payá (11), Estefanía Descalzo, Sheila Segura (3), Estefanía Monros (4), Sara Bravo (4), Dolors Esterri (1), Rosa Mestre (1), Beatriz Herreros, Andrea Selvi, Cristina Morell (1), Silvia Amo i Inés Lozano,
MARCADOR CADA 5': 2-1, 4-4, 6-6, 6-6, 8-7, 8-8, descans; 8-11, 10-14, 10-14, 13-20, 17-21, 20-25.

Entrevistes