updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Taules a l'Olímpic entre el KH7 Granollers i el Puchi

Una imatge del partit, amb Prelchi llançant a porteria Foto: Toni Torrillas / BM Granollers Una imatge del partit, amb Prelchi llançant a porteria

Empat inesperat entre el Granollers i el Puchi, en la primera visita del conjunt eivissenc a Granollers en partit de la màxima categoria.

A la primera meitat va quedar clar que les vallesanes haurien de treballar de valent si volien superar el conjunt eivissenc, que arribava amb ganes de donar la sorpresa. Durant tota la primera meitat les de Rober Cuesta van intentar agafar la iniciativa, però tot i la gran actuació de Nicole Morales sota pals, la falta d'efectivitat en atac per superar el gran treball defensiu de les eivissenques, feia que s'arribés al descans amb un ajustat 13-12. 

Després de passar pels vestidors, semblava que les locals imposaven la seva teòrica superioritat (9 punts els separaven a la classificació) i liderades per Matthijs i Vizuete, van aconseguir agafar una renda important de 5 gols (19-14, als 42'). Semblava que aquesta renda seria una llosa massa pesada pel "Puchi", però Noel Cardona va demanar temps mort i el seu equip va respondre.

Les eivissenques van reaccionar amb ímpetu, i van aconseguir remuntar un parcial de 3 a 9 arribant a posar-se per davant amb el 22-23 a quatre pel final. Els darrers minuts van tenir de tot però només un gol, el que va fer Anna Rojas a mig minut pel final (23-23). El Puchi encara va tenir una darrera opció per marcar i fins i tot ho va aconseguir sobre la botzina, però els col·legiats van anular el gol per suposades passes i van xiular falta. Amb la barrera posada, no van poder sorprendre i hi va haver repartiment de punts.

KH-7 Granollers 23-23 Ants:Bfit Muchoticket Santa Eulària

KH-7 BM Granollers: Nicole Morales i Marta Mera, porteres, Cristina Calle, Kaba Gassama (2), Míriam González (2), Tida Matthijs (6), Fanny Monrós, Anna Rojas (3), Lora Sarandeva (2), Mireia Torras, Ona Vegué, Judith Vizuete (7), Judith Ballesteros, Clàudia Corbera, Carmen Prelchi (1) i Elene Vázquez.

ANTS:Bfit Muchoticket Santa Eulària: Ana María Muñoz, Ana Belen Palomino, Ana Boned (1), Carmen Campos (8), Patricia Cañavera (1), Irene Carrión, Daniela Piedade (4), Anda Dumitrescu (1), Ana Ferrer (3), Ainhoa Garcia (4), Ana González (1), Jillian Macaset, Cristina Morell, Laura Muñiz, Ana María Muñoz i Africa Beatriz Rodriguez.

Declaracions de Cuesta i Cardona

L'entrenador del KH7 Granollers, Robert Cuesta, en declaracions a la web del club, va lamentar que al seu equip l'equip li havia faltat aquella “paciència necessària en moments concrets del partit”

El tècnic del Puchi, Noel Cardona, en declaracions al Periódico de Ibiza: “Hem fet el millor partit de la temporada, un partidàs en atac i en defensa, amb el que tenim la sensació d'haver perdut un punt”

Entrevistes