updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers fa un partidàs al camp del vigent campió però torna a caure al darrer segon

Alegria i desolació al darrer segon FOTO: @PHOTOTECABN via @Atlguardes_ofic Alegria i desolació al darrer segon

Gran partit amb desencís final del KH7 BM Granollers en una de les pistes més complicades del campionat, on el conjunt gallec –campió de la passada lliga– no hi perd des de fa més de 1000 dies.

Mecalia At. Guardes 32-31 KH-7 Granollers

Mecalia Atlético Guardés: Carratu, Carrera, Castell, Cerqueira (1), Doiro (2), Egozkue (9), Espiñeira, Gomez, Gutierrez (4), Hernández, Kurchankova (2), Mendez (4), Mendoza (3), Romero, Sempere (6), Urban.

KH-7 BM Granollers: Nicole Morales i Mera, porteres; Kaba Gassama (8), Míriam González (3), Tilda Matthijs (4), Fanny Monrós (1), Anna Rojas, Lora Sarandeva (3), Mireia Torras (2), Ona Vegué, Judith Vizuete (5), Judith Ballesteros (3), Carmen Prelchi (2) i Elene Vázquez.

El conjunt de Robert Cuesta va fer un dels seus millors partits de la temporada, plantant cara des del primer minut i mantenint el ritme del tercer classificat de la lliga a domicili. El partit va ser un frec a frec constant, amb un conjunt gallec impotent per obrir cap renda favorable davant el gran treball de les vallesanes. Malauradament, i per segona setmana consecutiva, l'empat es va escapar en el darrer segon, aquest cop en una ràpida jugada del Guardés amb només sis segons.

Vídeo del gol decisiu de l'Atlético Guardés

Aquest darrer gol va impedir que el Granollers sumés al pavelló d'A Sangriña, on l'Atlético Guardés no hi perd des de que va caure contra el Bera Bera el maig de 2015. Justament el dia abans del partit celebraven que feia 1000 dies que no hi perdien, havent sumat 33 victòries i un empat a la lliga. La ratxa continua.

Entrevistes