updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Pas endavant del KH7 Granollers i el Puchi a la Copa de la Reina

L'equip granollerí a Alcobendas Foto: @bmalcobendas L'equip granollerí a Alcobendas

KH7 Granollers i Puchi van passar a vuitens de final de la Copa de la Reina guanyant les eliminatòries a partit únic que tenien fora de casa.

El Granollers supera un mal inici

El Granollers visitava un dels millors equips de Plata (un equip que va baixar la temporada passada degut a un mal final de campionat) i de seguida va quedar clar que no seria una eliminatòria senzilla. L'Alcobendas va sortir molt fort i es va posar 3-0, però de seguida les de Robert Cuesta van reaccionar empatant a 5 i gràcies a un bon tram final al descans semblava tot sentenciat (12-18).

A la represa, les vallesanes van seguir dominant agafant avantatges de fins a 9 gols (14-23) i les locals ja van veure clar que no podrien remuntar. Tot i això, la seva portera Sol Ceballos va fer grans aturades que els va permetre ajustar el marcador fins al 32-26 final.

Alcobendas 32-36 KH7 Granollers

Helvetia BM Alcobendas: Alvarez (3), Camejo (5), Cardador (3), Ceballos, Encinas, Feuchtmann (3), Francés (3), Llopis (2), López (7), Navas, Prieto (1), San José (2), Cordero, Fernández, Moreno (3).

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Morales, porteres, Gassama (5), González (3), Matthijs (3), Monrós (4), Rojas (3), Sarandeva (4), Torras (3), Vegué (1), Vizuete (2), Ballesteros (3), Prelchi (4), Vázquez (1).

El Puchi passa ronda a La Rioja

El conjunt de Noel Cardona va guanyar de manera clara (22-32) a la pista de l'Sporting de La Rioja. El duel, entre dos equips que es coneixien de la fase d'ascens a la màxima categoria, va tenir clar color eivissenc. Al descans el Puchi ja guanyava 10-14, i a la segona meitat va imposar la major plantilla per acabar de sentenciar el passi als vuitens de final.

El BM Castelló únic equip DHF que cau

El BM Castellón va ser l'únic equip de la màxima categoria que va perdre l'eliminatòria, perdent 34-33 a la pista de l'Adesal Córdoba de Plata.

Per la seva banda l'Elx Mustang d'Ivet Musons (que va fer 6 gols) va guanyar a la pista de l'Oviedo (24-31). 

Els altres dos equips classificats van ser el Mavi Nuevas Tecnologías asturià i el Base Villaverde madrileny.

Entrevistes