updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 BM Granollers cau contra l'Elx d'Ivet Musons

La catalana Ivet Musons va decidir el partit per l'Elx Foto: @cbm_elche La catalana Ivet Musons va decidir el partit per l'Elx

El KH7 BM Granollers va caure en un ajustat partit a Elx, contra l'Elche Mustang amb una brillant Ivet Musons, equip que s'assegura la permanència.

El partit disputat el dissabte, es presentava molt atractiu per les de José Luis Villanueva que es veien amb la possibilitat de superar al conjunt valencià a la classificació. Amb aquests al·licients, les granollerines van fer una gran primera meitat anant als vestidors tres amunt (9-12) amb un gran treball d'equip.

A la represa, però. el conjunt local va millorar les seves prestacions basant la força en la seva defensa i va recuperar el terreny perdut portant el matx a un final a cara o creu que van resoldre les locals amb un gol final d'una destacada Ivet Musons (amb 9 gols).

El penúltim gol de les locals el va fer Anna Vicente, que amb 27 anys es retira del primer equip de l'Elx per motius laborals i que en acabar el partit va rebre un merescut homenatge del seu club de tota la vida.

KH7 BM GRANOLLERS 25-27 ELCHE MUSTANG

KH-7 BM GRANOLLERS: Nicole Morales i Ayelen Rosalez, porteres; Vizuete (3), Remei Prat, Sarandeva (5), Paulina Buforn (4), Anna Pi, Jabby (1), Mireia Torras (3), Miriam González (2), Carlota Rubio (1), Anna Rojas, Jesica Bonilla (4), Ona Vegué i Kaba Gassama (4).
ELCHE MUSTANG: Trigueros i Sempere, porteres; Castell (6), Maria Branca (1), Ivet Musons (9), Laura Hernández (5), Flores (3), Vicente (2), Carvajal (1), Gómez, Ramos (1), Anna Vicente (2), Zhukova i Bermejo.

- Galeria de Fotos / FB BM Elche

FOTO: Detall del BM Elche amb Anna Pi

Entrevistes