updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Canyamelar i Alcobendas, rivals del Granollers i Puchi a la Copa

A Eivissa volen seguir fent història Foto: @hcpuchi A Eivissa volen seguir fent història

Aquest dilluns s'ha fet el sorteig de la segona ronda de la Copa de la Reina, on hi tenim el KH7 Granollers i el sorprenent Puig d'en Valls eivissenc, únic equip de Divisió de Plata que va superar la primer ronda.

En aquesta segona ronda, que es jugarà també a partit únic (el 18 o 19 de febrer), el KH7 Granollers rebrà el Canyamelar València equip que ara mateix es troba per sobre de les catalanes a la classificació (amb 7 punts). Faltarà veure, però, el nivell que guanya el conjunt granollerí (que només ha sumat 3 punts en 10 jornades) amb el flamant fitxatge de l'alemanya Laura Steinbach (MVP de la lliga la temporada passada).

Per la seva banda, el conjunt eivissenc del Puig d'en Valls intentarà seguir fent història contra el BM Alcobendas. Lògicament, les noies de Noel Cardona no ho tindran gens fàcil contra un equip que estava pensat per estar a la part alta, però que degut a les lesions es troba ara mateix amb només 7 punts a la zona baixa. Cal destacar que l'Alcobenda és l'equip on va jugar l'estrella del "Puchi", Ana Ferrer. L'ambientàs que de ben segur que es viurà al Pavelló de Santa Eulària intentarà ajudar a les eivissenques a aconseguir un passi històric.

Els dos equips que han quedat exclosos d'aquest sorteig són el vigent campió, el Bera Bera on hi tenim a la Judith Sans, i l'amfitrió de la fase final de la Copa de la Reina, el Porriño gallec on hi juga la catalana Sara Gil de la Vega.

RECORDEM la 1a Ronda de la Copa de la Reina 2016-17

Vicar Goya 22-31 KH7 BM GRANOLLERS (DHF)

 

El KH-7 BM Granollers va superar a Almeria la primera ronda de la Copa de la Reina, que es disputava de manera íntegra aquest dimarts de Tots Sants.Després d'un inici de partit molt igualat, amb un conjunt andalús molt il·lusionat per la possibilitat de jugar contra un equip de la màxima, poc a poc les catalanes han anat agafant el domini i van marxar al descans 11-16. A la represa, les locals van reaccionar fins el 17-19, però llavors va arribar la millor fase de joc del Granollers, que va acabar guanyant amb gran solvència.

Castellón 25-32 ELCHE MUSTANG (DHF)

L'altre equip del grup "C" (on juguen els equips balears, catalans i valencians) que disputava aquesta eliminatòria va ser el BM Castellón (com a vigent campió del grup), que no va poder fer front al potencial de l'Elche Mustang, i en especial de la catalana Ivet Musons que va fer 13 gols. Gran partit de la local Rebeca Castell amb 8 dianes.

Oviedo Fem 30-38 CLEBA LEÓN (DHF)

Logroño Sporting La Rioja 19-33 MÀLAGA (DHF)

Aiala Zarautz 24-27 MAVI GIJÓN (DHF)

PUIG D'EN VALLS 40-29 Base Villaverde (DHF)

 

L'equip eivissenc, entrenat per Noel Cardona, va aconseguir la gran campanada de la jornada. Un espectacular triomf (40-29) eliminant un equip de Divisió d'Honor i convertint-se en l'únic equip de Plata que passa ronda. Van brillar per sobre de la resta Ana Ferrer amb 12 gols, Patricia Cañavera (7), Ainhoa Garcia (6) i Rocío Colmena, l'ex-jugadora del Sant Joan Despí (5). Destacar que Ferrer va dedicar aquest èxit al seu pare, José Antonio Ferrer (directiu del club eivissenc i persona molt estimada al món de l'handbol) que ens va deixar la setmana passada.

 

Entrevistes