updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 BM Granollers endavant a la Copa de la Reina

Carlota Rubio ha estat la màxima golejadora Foto: MIGUEL BESTUÉ @MBestu Carlota Rubio ha estat la màxima golejadora

Aquest cap de setmana hi havia jornada de Copa de la Reina i a la primera eliminatòria va haver-hi mala sort en el sorteig, ja que va emparellar els dos equips catalans participants, el KH7 Granollers i el Castelldefels, però mirat des d'un altre costat va estalviar un desplaçament més llarg a les vallesanes, que a més van guanyar i continuaran endavant.

L'equip vallesà va repetir l'èxit de la temporada passada a la màxima categoria quan va guanyar a Can Vinader per 20-26 i en aquesta ocasió augmentant sensiblement la diferència final que va arribar als onze gols.

El partit ha tingut, com era d'esperar uns inicis igualats, amb un cert nerviosisme i desencert per ambdues parts, però quan l'equip visitant ha fet un parcial de 0-4 el matx ja s'ha trencat a favor de les noies de José Luís Villanueva, que han arribat al descans amb un còmode avantatge de 5 gols.

A la represa un altre parcial de 1-7 ha acabat de decidir el partit a favor del KH7 Granollers que passa a la següent ronda de la Copa, on intentarà repetir la trajectòria de la temporada passada en que va arribar a quarts de final.

Foto: MIGUEL BESTUÉ @MBestu

VIVELAFRUTA.com E. CASTELLDEFELS 19-30 KH7 BM GRANOLLERS

VIVELAFRUTA.com E. CASTELLDEFELS: Sílvia Lladró i Carlota Teixidó, porteres; Anna Sancho, Ona Muñoz, Maria Cadens (6), Judith Molero (1), Aleixa Picas, Yael Alfaro (2), Eva Torremorell, Vanessa Zafra (3), Roser Espert, Ana Paula Corrales (4), Laia Andrade (1), Paula Tercero (1), Berta Rodríguez (1), Sandra Hoste.
KH7 BM GRANOLLERS: Andrea de la Torre i Lorena Ramírez, porteres; Anicet Fernàndez (4), Judith Vizuete (2), Kaba Gassama, Clara Poo (4), Anna Pi, Hatou Jabby (2), Alba Sevilla (1), Mireia Torras (1), Míriam Gonzàlez (3), Carlota Rubio (6), Anna Rojas (4), Sandra Pérez (3), Jéssica Bonilla.
PARCIALS: 1-2, 3-3, 6-6, 7-9, 8-11, 12-16 descans; 12-17, 12-20, 14-23, 15-25, 18-27, 19-20.

Entrevistes