updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Robert Cuesta: “Lluitarem per entrar al play-off pel títol”

  • Escrit per Fosbury / Aitor Compañón
Foto: BM Granollers Foto: BM Granollers

La revista Fosbury entrevista l’entrenador del KH7 Balonmano Granollers, que torna a casa després d’estar un any i mig ocupant la banqueta del Rocasa Gran Canaria, club amb què va guanyar l’EHF European Cup la temporada passada

Robert Cuesta (Montornès del Vallès, 1987) va presentar la seva dimissió al club canari i el 31 de gener es feia oficial el seu retorn al Palau fins el juny de 2024 amb l’opció d’allargar-ho una temporada més. El preparador vallesà agafa el relleu de Dolo Martín a la banqueta del KH7, actualment onzè i penúltim a la taula a quatre punts del vuitè lloc que dona accés al play-off pel títol. Cuesta, acompanyat per Jéssica Bonilla com a tècnica assistent, ja va seure a la banqueta el passat cap de setmana a Sant Sebastià contra el Bera Bera, el líder la de lliga. Malgrat el bon partit del KH7 l’encontre es va saldar amb derrota vallesana per 29-26. El montornesenc agafa les regnes de l’equip quan encara queda molta temporada per endavant, convençut que entraran en les eliminatòries per disputar el títol de lliga.

Bon dia Robert, i gràcies per atendre la trucada de La Fosbury. Què tal aquest any i mig entrenant el Rocasa, ha estat una experiència positiva?

Ha sigut una experiència molt positiva, estem molt contents d’haver viscut allà. Hem conegut gent meravellosa i aquestes experiències són la part positiva del món de l’esport.

Dimiteixes per la trucada del Granollers?

En el moment que apareix l’oportunitat de tornar a Granollers creiem que és un molt bon moment per fer-ho, sí.

[...]

Entrevistes