updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers comença amb derrota a casa

El KH-7 Granollers no va poder començar la temporada amb un triomf, i va caure davant un Málaga que després d'un estiu complicat (amb la mort del seu entrenador) afronta la temporada amb ambició.
  • 0

El KH7 Granollers comença la lliga a casa

Comença la Divisió d’Honor femenina amb el KH-7 Granollers com a únic representant català per cinquena vegada consecutiva. La novetat és que s’ha reduït el nombre d’equips i només 12 seran a la línia de…
  • 0

Judith Vizuete fitxa pel BM Salud de Tenerife

El KH7 BM Granollers es queda per la temporada vinent sense la seva màxima golejadora, Judith Vizuete, que ha acceptat l'oferta d'un recent ascendit amb ganes de ser la revelació de la temporada.
  • 0

Exhibició del KH7 Granollers que acosta l'equip a Europa

La penúltima jornada ha permès veure una autèntica exhibició del Granollers que ha superat l'Atlético Guardés –tercer classificat– i d'aquesta manera puja a la quarta plaça, acostant l'equip al bitllet europeu per la temporada 2019-20.
  • 0

El KH7 Granollers visita el penúltim

Es disputa l’avant-penúltima jornada i l’equip granollerí visita un dels equips que està en zona de descens i al qual, podria pràcticament condemnar a baixar de categoria.
  • 0

Segon empat consecutiu del KH7 Granollers

El KH-7 Granollers va empatar a casa davant un rival directe com és el Rincón Fertilidad Màlaga, el setè classificat de la taula, sumant el segon empat consecutiu a la lliga.
  • 0

Entrevistes