updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'OAR Gràcia campió de la Copa Catalana Femenina

L'OAR Gràcia campió de la Copa Catalana Femenina Foto: @oargracia L'OAR Gràcia campió de la Copa Catalana Femenina

El cap de setmana es va disputa la fase final de la Copa Catalana Femenina a Barberà del Vallès, i l'OAR Gràcia ha aconseguit el títol.

SEMIFINALS

JH Mataró 24-26 OAR Gràcia

L'equip mataroní va portar quasi sempre la iniciativa, però en els deu minuts finals les sabadellenques van estar més encertades i van fer un parcial de 4 a 8. Les màximes golejadores van ser Clara Poo (10) per part mataronina i Marina Tomàs (6) per part de les guanyadores.

Sant Vicenç 29-28 Sant Joan Despí

Emocionant derbi del Baix Llobregat que es va acabar emportant l'equip de Pepo Mestre, amb Raquel Ferres (9 gols), com a màxima golejadora del partit.

FINAL

Sant Vicenç 24-27 OAR Gràcia

Partit molt igualat, però que l'OAR Gràcia va poder emportar-se gràcies a un bon parcial a l'inici del segon temps en el qual van agafar un avantatge que van gestionat bé fins al final.

Per part de les guanyadores van jugar: Olga Pena, Daisy Leon, Berta Prat, Irene Garcia, Clàudia Marrugat, Alba Martín, Hatou Jabby, Marina Tomàs, Belén Reche, Cristina Calle, Jana Garcia i Marina Serra. Les màximes golejadores van ser Irene Garcia, Cristina Calle i Marina Tomàs, amb 5 gols cada una. Per part vicentina Meritxell Cabetas, també amb 5 gols.

Entrevistes