updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatHFem: Duels de Plata a Mataró i Amposta

Imatge d'un partit entre Amposta i Santvi a la pista ebrenca Foto: arxiu Imatge d'un partit entre Amposta i Santvi a la pista ebrenca

Quarts de final de Copa a partit únic, que donarà els quatre equips que jugaran el 16 i 17 de juny la Final a Quatre.

BM La Roca – Vilamajor, dissabte 18:30 hores

L’equip roquerol l’any passat no la va jugar la Copa i fa dues van caure a semifinals davant l’Amposta. Ara, tot i que és un derbi, són les favorites.

L’equip vilamajorí torna a estar en quarts de final de Copa, per tercer any seguit. En les dues temporades anteriors van caure davant l’Amposta.

Joventut Mataró- Sant Joan Despí, diumenge 12:30 hores

Un dels dos duels de Plata d'aquests quarts de final. A la lliga el resultat va ser de 26-21 per a les mataronines. La temporada passada els dos equips també es van trobar en quarts de final (en aquella ocasió amb anada i tornada) amb victòria de les del Baix Llobregat per 24-33 a Mataró i 33-27 a Sant Joan Despí. Ara les favorites són les maresmenques, que han fet una millor campanya a Plata i estan imbatudes a la Copa.

Amposta – Sant Vicenç, dissabte 19 hores

Un altre gran duel de Plata a les Terres de l'Ebre. A la lliga es van imposar les vicentines per 23-29. Les ebrenques, que van ser les campiones de Copa fa dues temporades, l’any passat van caure a semifinals davant l’OAR Gràcia. Ara jugant a casa tenen l’oportunitat de tornar a entrar a semifinals, davant un equip que porta dos anys sent el millor equip català de lliga, però que no ha estat mai en la fase final de la Copa. L’any passat ni tan sols la van jugar.

Sant Quirze – Lleida Pardinyes, dissabte 19:30 hores

Les “kiris” la temporada passada eren de Lliga i van caure en aquesta ronda davant l’OAR Gràcia, que acabaria sent finalista. Aquest any, són de Plata, i està clar que són favorites per arribar a la Final a Quatre. L'equip lleidatà, que va guanyar fa poc a la pista de l'OAR intentarà plantar cara.

Entrevistes