updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatHFem: El partit més interessant al Perelló

Imatge del partit de lliga Perelló- Vilamajor Foto: fb Rosa Maria Pascual Pou Imatge del partit de lliga Perelló- Vilamajor

S'acaba la primera fase de la Copa Catalana "Gonzalo Usero" i es decideixen els quarts-finalistes.

­­Es classifiquen els dos primers de cada grup i els dos millors tercers per als quarts de final. Els primers classificats, que ja estan decidits (JH Mataró, Amposta i BM La Roca) i el millor segon seran caps de sèrie. El millor segon, possiblement, es decidirà per golaverage general entre Sant Vicenç, Sant Joan Despí i Sant Quirze, que és el que ho té millor ara mateix.

GRUP C

Perelló - Vilamajor, diumenge 12:30 h

Partit molt interessant, ja que l'equip guanyador ho tindrà molt bé per passar com a un dels dos millors tercers. L'empat possiblement també els aniria bé a les vilamajorines.
Recordem que a la lliga el Vilamajor va perdre la imbatibilitat a la pista perellonenca en caure per 23-19.

Sant Quirze  - Gavà, dissabte 19:30 h

Les "kiris" són ara mateix el millor segon (amb +41 de golaverage) i intentaran treure un bon resultat per mantenir-se i poder jugar els quarts de final a casa.  Les gavanenques ja no tenen possibilitats.

Sant Joan Despí B - Amposta , dissabte 20:15 h

Les ampostines ja són primeres i les locals no tenen res a fer.

GRUP A

Les Franqueses - Lleida Pardinyes, dissabte 18:30 hores

Les lleidatanes ho tenen bé, si guanyen, per entrar a quarts de final com a un dels millors tercers classificats. Les franquesines s'acomiaden en aquest partit de la temporada.

OAR Gràcia - Sant Vicenç, dissabte 18 h

Les vicentines ja estan classificades com a segones de grup, però buscaran un bon resultat per ser el millor segon, però ho tenen difícil ja que el Sant Quirze les supera per 12 gols en el golaverage general.
Les sabadellenques necessiten guanyar i esperar que el Lleida Pardinyes perdi per poder quedar en tercer lloc i poder entrar com un dels millors tercers.

JH Mataró 38-23 Palautordera, jugat dimecres

L'equip mataroní, que ja era primer de grup va privar a les vallesanes de la possibilitat de poder entrar com a un dels millors tercers. Al descans el partit ja estava encarrilat amb un 17-11. Es va produir el retorn de Clara Poo després de la seva curta experiència a les Canàries.

GRUP B

La Roca B - Granollers At., diumenge 13 h

Tots dos equips ho tenen quasi impossible per entrar a quarts de final, però és un derbi i això sempre té caliu.

Associació Lleidatana - La Roca A, dissabte 18 h

Les roqueroles ja són primeres de grup i jugaran els quarts de final a casa. Les lleidatanes tot i guanyar haurien d'esperar una gran carambola per classificar-se com un dels dos millors tercers.

Sant Joan Despí - Vilanova del Camí, dissabte 18:30 h

L'equip local ha de manifestar la seva superioritat però ho té difícil per ser el millor segon, ja que només té  un +16 i el Sant Quirze té un +41.
Les vilanovines, si guanyessin, podrien entrar com a millor tercer però ho tenen complicat.

 


Entrevistes