updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les semifinals i la final de Copa Catalana Femenina es juguen a Bordils

Aquest cap de setmana la localitat gironina del Bordils acull la II Jornada de Copes Catalanes de la Federació Catalana d’Handbol. A banda de jugar-se les finals de Copa de Base i la fase final de la categoria sènior masculina, el pavelló Blanc i Verd de Bordils acollirà les semifinals de la Copa Catalana Femenina sènior i la final. Dissabte a les 16 hores es disputarà la primera semifinal entre l’Esportiu Castelldefels i el Molins de Rei, mentre que a les 17:45 hores es jugarà la segona final que enfrontarà al Granollers i a La Roca. La gran final es jugarà diumenge a les 11:15 hores.

SEMIFINALS

Esportiu Castelldefels - Molins de Rei, dissabte 16 hores

La primera semifinal té un clar favorit, el Castelldefels, si es compleixen els pronòstics les grogues haurien d’imposar-se sense gaires problemes. Però a partit únic i amb les ganes que tenen les jugadores del Molins si el Castelldefels es relaxa hi pot haver sorpresa.

KH-7 BM Granollers - BM La Roca, dissabte 17:45 hores

Aquest semifinal es presenta molt igualada entre dos equips que es coneixen molt bé. El Granollers que ja és equip de Plata és favorit per emportar-se la victòria, però La Roca ja va demostrar a quarts de final amb la Lleidatana que és capaç de derrotar a qualsevol. Es tracta d’un partit de màxima rivalitat entre dos equips que sempre que s’enfronten entre ells posen un plus més d’intensitat.

FINAL

Diumenge a les 11:15 hores

Entrevistes