updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Sense sorpreses a la Copa Catalana Femenina: passen els de Plata

Foto: youtube Club handbol Gavà El Ribes va resistir molta estona a la pista del Gavà Foto: youtube Club handbol Gavà

El cap de setmana es va disputar la tercera eliminatòria de la Copa Catalana Femenina, ja amb participació d'equips de Plata.

NORMATIVA

Tercera eliminatòria a partit únic

Sant Joan Despí 40-19 Esplugues
Vilamajor 29-30 Lleida
Gavà 32-25 Ribes
Granollers Atlètic - La Roca, dimarts 23 a les 20:30 h

A falta del partit que es juga el dimarts a Granollers, la Copa Catalana Femenina no ha donat sorpreses i avancen els equips de Plata. Com era d'esperar, ja que era l'únic que jugava com a visitant, l'equip que ho va passar pitjor va ser el Lleida, que només va poder derrotar per la mínima al Vilamajor, en un partit que l'equip local després de trenta minuts d'exhibició ofensiva dominava per 19-16 al descans. Al final molta emoció i nervis i un parcial d'1 a 3 en els últims deu minuts que va donar la victòria a les lleidatanes.

Molt fàcil ho va tenir el Sant Joan Despí en el derbi del Baix Llobregat contra l'Esplugues i bastant més complicat el Gavà davant el recent ascendit Ribes, que va resistir molt bé fins que faltaven 13 minuts (23-22). Aleshores un parcial de 5 a 1 favorable a les gavanenques ja va trencar el partit.

Els quatre guanyadors de la 3a disputaran entre ells la següent eliminatòria (27-28 Maig), amb els partits Lleida - Gavà i guanyador del Granollers Atlètic - La Roca contra Sant Joan Despí.
Els dos guanyadors es trobaran amb Sant Vicenç i OAR Gràcia en les semifinals.
Les semifinals i final es jugaran els dies 10 i 11 de juny.

Entrevistes