updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit de la IV Diada de l’Handbol Femení a Sant Feliu

  • Escrit per CH SANT LLORENÇ / CATH

La IV Diada de l'handbol Femení Català doncs va resultar un rotund èxit de participació esportiva, destacant l’excel·lència de l’organització per part del Club d’Handbol Sant Llorenç, conjuntament amb la FCH, que contribueix sense dubte a engrandir l’Handbol Català molt especialment l’Handbol Femení.

El dissabte es va aixecar amb el cel cobert, ple de amenaçadores nuvolades, al voltant del Pavelló Municipal d’Esports "Andrey Xepkin" de Sant Feliu de Llobregat. Tot i així, l’organització de la IV Edició de la Diada d’Handbol Femení Català, duia a terme múltiples tasques per garantir que les practicants i públic general, gaudissin d’una magnífica jornada d’Handbol.

Just abans de començar, un fort aiguat va voler ser el protagonista de l’esdeveniment, però lluny del desànim, es van continuar programant les activitats previstes a l’esplanada exterior del pavelló. Com a preludi de la xiulada inicial que donava pas al començament dels partits de la Trobada HandboliCat, a les 9 del matí, el sol tímidament va voler unir-se a la festa.
 
L’Handbol Femení Català, va estar representat per 16 Clubs d’arreu de Catalunya, que van aportar prop d’una trentena d’equips, 278 esportistes participants i 47 responsables d’equip. Les grans jugadores, encara que de curta edat, i assistents van poder gaudir de la zona lúdica d’inflables de la Federació Catalana d’Handbol, així com de signatura d’autògrafs amb jugadores d’elit i la sonada actuació de la colla de tabalers “Els Tronats”, mentre un divertit servei de bar, s’ocupava de refrescar les resseques goles i delectar el paladar amb una àmplia oferta gastronòmica.
 
Amb tot això, els cada vegada menys nombrosos núvols, es van rendir a un esplèndid sol que lluïa ferm, mentre el pavelló estava ple de públic i activitat, engalanat per l’ocasió. Tal i com estava previst en el programa de la diada, l’entrenament de Tecnificació Infantil, amb una participació de 25 jugadores, va donar pas al partit disputat entre la Selecció Catalana Infantil Femení i AEH Les Franqueses Cadet Femení.

Una tarda intensa
 
La jornada de la tarda es va obrir a l’exterior, de la mateixa forma que el blau del cel, amb les activitats 4 x 4 gespa, en categoria Infantil-Cadet, que van disputar jugadores del Club d’Handbol Sant Llorenç conjuntament amb jugadores provinents dels Centres d’Alta Tecnificació d’Handbol de la FCH.
 
Després, les esportistes més petites de la diada van cobrar gran protagonisme amb un partit entre els equips del CH Sant Joan Despí i el CRC Cooperativa de categoria Pre-Benjamí.
 
Tot seguit, continuant amb l’agenda de la diada, amb el pavelló ple de gom a gom, l’himne dels segadors i la senyera catalana entre els dos equips, s’iniciava al partit entre els combinats de la Selecció Catalana Absoluta Femenina, que va esdevenir tot un espectacle per al goig dels presents.
 
El colofó final va anar a càrrec de la Selecció Catalana Cadet Femenina que, continuant amb la seva preparació de cara als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials, es va enfrontar al conjunt Juvenil Femení del KH-7-BM Granollers.

Galeria de fotos de Carles Cejudo LINK

Entrevistes