updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatHFem: Gavà B i Ampolla es disputen el títol de la categoria

Imatge del partit de la 1a fase a Gavà Foto: youtube Handbol Gavà Imatge del partit de la 1a fase a Gavà

Es va acabant la competició. Aquest cap de setmana partit d'anada en la lluita pel títol i última jornada de la fase regular de la Copa.

TíTOL

Gavà B- Ampolla, diumenge 18:30 h

Els dos primers dels dos grups de la fase d'ascens, es disputen el títol de la categoria. Ja van trobar-se en la primera fase en el grup C, del qual van acabar en les dues primeres places.

En aquesta primera fase a Gavà el resultat va ser de 32-22 per a les gavanenques i a l'Ampolla de 24-22 per a les ebrenques.

COPA FEDERACIÓ

Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (els posem en blau als resultats). Aquesta setmana es disputa l'última jornada.

GRUP A

Cornellà (1r) - Sant Esteve Sesrovires (2n), diumenge 12 h
Vilanova i la Geltrú (3r)- Terrassa B (5è), dissabte 17 h
Berga (6è) - Sant Fost (4t), dissabte 17 h

Els dos equips semifinalistes es disputen el primer lloc... que potser cap dels dos vol, ja que, segons la normativa, el segon classificat juga la semifinal a casa, contra el primer de l'altre grup. El Cornellà serà primer si guanya o empata aquest últim partit.

GRUP B

Palautordera B (6è)- Castelldefels (1r), dissabte 20 h
Vilamajor B (3r)- Esplugues B (4t), divendres 21 h
Sant Llorenç (5è)- Tàrrega (2n), diumenge 17 h

En aquest grup també ja tenim els dos primers classificats, que juguen a la pista dels dos últims. El Castelldefels serà primer sumant els mateixos punts, o més, que el Tàrrega en aquesta última jornada.

Entrevistes