updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: Acaba la lliga amb els sis ascensos ja coneguts

El Montcada i l'Igualada van empatar en l'últim partit de lliga Foto: Pedro de Lamo El Montcada i l'Igualada van empatar en l'últim partit de lliga

Es va disputar l'última jornada de lliga amb tot decidit, i només queda la disputa del títol entre Gavà B i l'Ampolla... i la finalització de la Copa Federació.

FASE ASCENS

Pujaven els tres primers de cada grup, tot i que en no poder pujar el Sant Cugat B, ho fa el següent classificat linealment, que és el millor quart dels dos grups que ha estat La Salle Montcada.

GRUP A

Ribes B  27-24 Gavà B
BCN Sants B 23-27 Sant Cugat B
Montcada 22-22 Igualada

El Gavà B ja era primer de grup i va perdre davant d'un Ribes B en alça. El Sant Cugat B va guanyar i acaba en tercer lloc del grup, però no pot pujar, ja que el seu A està a 1a Catalana. Això fa que el Montcada pugi com a millor quart, ja que té 11 punts i el quart de l'altre grup, el Vilanova del Camí B, només en té 7.

GRUP B

Vilanova del Camí B  33-17 Molins 
Ampolla 31-23 La Garriga 
Martorell B 27-28 Les Franqueses B 

El campionat va acabar amb una jornada intranscendent, en la qual el campió del grup va sumar un triomf més, davant un rival que també puja de categoria.

COPA FEDERACIÓ

Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (els posem en blau als resultats). Queda encara una jornada de la primera fase.

GRUP A

Sant Fost 28-21 Vilanova i la Geltrú
Terrassa B 20-20 Sant Esteve Sesrovires
Berga 19-39 Cornellà

Cornellà, guanyant, i Sanes, empatant, ja estan classificats per a les semifinals, tot i que encara quedi una jornada per disputar, en la qual decidiran qui és primer i qui és segon.

GRUP B

Tàrrega 21-23 Castelldefels, jugat el dia 20 de maig
Esplugues B - Palautordera B, ajornat
Tàrrega  22-22 Vilamajor B
Castelldefels 25-18 Sant Llorenç

Si el Tàrrega havia de sumar un punt per classificar-se per a les semifinals i és el que va fer. El Castelldefels havia de guanyar i també ho va fer. Tots dos equips ja estan classificats, i només falta decidir qui és primer i qui és segon en la jornada que queda.

Entrevistes