updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: Quatre equips tenen plaça d'ascens assegurada

Gavà B, Ampolla (a dalt), Les Franqueses B i La Garriga (a sota) Foto: dels quatre clubs Gavà B, Ampolla (a dalt), Les Franqueses B i La Garriga (a sota)

El cap de setmana es va disputar l'antepenúltima jornada de la fase d'ascens, i en el grup B ja està tot decidit.

FASE ASCENS

Pujaran els tres primers de cada grup i posem en blau als equips que ara ocupen aquestes places, i en majúscules els que ja les tenen assegurades.

GRUP A

Gavà B 26–19 Ribes B, jugat dimecres
Ribes B 19-25 BCN Sants B 
Igualada  24-25 GAVÀ B
Montcada  18-23 Sant Cugat B

El Gavà B, ja amb un dels tres primers llocs d'ascens, va guanyar a Igualada, i li falta un punt per assegurar el primer lloc, cosa que li permetrà disputar la final de la categoria contra el primer de l'altre grup.

De moment han d'esperar Igualada i Montcada, que tenen el Sant Cugat B a dos punts, quan en queden quatre per disputar. Com ja hem vingut dient el Sant Cugat B no pot pujar, però la normativa no especifica que passa en aquesta situació i qui cobriria la seva plaça. El quart d'aquest grup, o el millor quart dels dos grups?

GRUP B

Molins 27-29 LA GARRIGA
Vilanova del Camí B  30-34 LES FRANQUESES B 
AMPOLLA 36-24 Martorell B 

Amb l’Ampolla ja ascendit a 1a, des de la setmana passada, en aquesta jornada s'hi han afegit La Garriga i Les Franqueses B, que no van fallar en la seva primera oportunitat de sentenciar l'ascens.

I atenció perquè les franquesines fins i tot podrien acabar en primer lloc si són capaces de guanyar en la pròxima jornada de més de 4 gols a l'Ampolla quan les visita en terres vallesanes.

COPA FEDERACIÓ

Aquesta competició la disputen els equips que no han entrat a la fase d'ascens. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (els posem en blau als resultats).

GRUP A

Sant Esteve Sesrovires  36-19 Berga 
Terrassa B  23-24 Sant Fost
Vilanova i la Geltrú  30-24 Cornellà

El Vilanova va superar un dels equips que tenia per davant i se situa en plaça de semifinalista, junt amb el Sanes que no va tenir problemes per superar el cuer del grup.

L'alegria de les vilanovines

GRUP B

Esplugues B 17-25 Tàrrega
Palautordera B 17-19 Sant Llorenç
Vilamajor B  26-33 Castelldefels

Els dos primers classificats van donar un pas molt important cap a les semfinals guanyant en les pistes dels dos equips que tenien per sota.

Entrevistes