updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: L'Ampolla ja és equip de 1a Catalana

L'Ampolla després de guanyar el Vilanova del Camñi B Foto: fb Handbol l'Ampolla L'Ampolla després de guanyar el Vilanova del Camñi B

El cap de setmana es va disputar la 7a jornada de la fase d'ascens, i l'Ampolla ja és matemàticament equip de 1a Catalana, i cinc equips més tenen l'ascens a la mà o a tocar.

FASE ASCENS

Pujaran els tres primers de cada grup i posem en blau als equips que ara ocupen aquestes places.

GRUP A

Sant Cugat B 26-19 Igualada 
Ribes B 17-19 Montcada
BCN Sants B 25-37 Gavà B

No hi ha canvis en les tres places d'ascens directe. El líder va perdre a Sant Cugat, però tot i això conserva al seu lloc en un triple empat amb Montcada i Gavà B (aquest equip amb un partit pendent). Només el Sant Cugat B podria superar als tres de dalt, però no pot pujar perquè el seu sènior A està a 1a.

El Ribes B podria arribar als 10 punts que té el trio capdavanter, però té el golaverage perdut amb Igualada i Montcada, i té pendent un partit contra Gavà B.

Per tant Igualada i Montcada sembla que seran equips de 1a Catalana per a la temporada vinent, tot i que esperarem a la confirmar-ho quan assoleixin segur una de les tres primeres places, i el Gavà B s'ha de suposar que no tardarà a a afegir-s'hi.

GRUP B

Les Franqueses B  26-22 Molins 
Ampolla 37-24 Vilanova del Camí B 
Martorell  25-30 La Garriga 

En aquest grup les tres places d'ascens ja estan també quasi decidides després dels resultats d'aquesta setmana. L'Ampolla ja ha arribat a 12 punts, i ja és equip de 1a Catalana. Quant a Les Franqueses B i La Garriga han arribat a 10 i Vilanova B i Molins encara hi podrien arribar i igualar-les a punts i aleshores s'hauria de mirar el golaverage particular. Les franquesines el tenen guanyat amb el Molins, però encara han de jugar un partit amb el Vilanova B. Les garriguenques encara han de jugar el segon partit contra els dos equips que les podrien atrapar.  Vaja que als dos equips vallesans els falta un punt per assegurar l'ascens.

COPA FEDERACIÓ

Aquesta competició la disputen els equips que no han entrat a la fase d'ascens. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (els posem en blau als resultats).

GRUP A

Sant Fost 23-18 Sant Esteve Sesrovires 
Cornellà 24-13 Terrassa B
Berga 14-37 Vilanova i la Geltrú 

El Sanes, que era el líder, va caure derrotat a Sant Fost i s'ha vist atrapat a la classificació pel Vilanova, mentre el Cornellà passa a ser el nou líder després de guanyar amb comoditat el filial egarenc.

GRUP B

Sant Llorenç  18-26 Vilamajor B 
Tàrrega  31-23 Palautordera B 
Castelldefels  26-22 Esplugues B 

En aquest grup no va haver-hi sorpreses i els dos primers, Tàrrega i Castelldefels, obren un forat important. Només tenen l'amenaça del Vilamajor B que té un partit pendent, que si guanya les podria situar a un sol punt de les del Baix Llobregat.

Entrevistes