updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: Pocs canvis en els primers llocs

L'equip de l'Handbol Ampolla ha guanyat els 8 partits disputats Foto: fb Handbol Ampolla L'equip de l'Handbol Ampolla ha guanyat els 8 partits disputats

Es va jugar la 8a jornada del campionat en la qual hi hagut canvi de líder en el grup A (ara és La Garriga), mentre que Igualada i Ampolla segueixen al davant dels altres dos grups.

Els equips marcats en blau són els que estan ara mateix en posició de fase d'ascens (4 per grup)

Grup A: La Garriga torna al lideratge

La Garriga 25-21 Sant Fost
Les Franqueses B 22-20 Vilamajor B
Descansa Sant Cugat B, Palautordera B, BCN Sants B

La Garriga torna al lideratge aprofitant la seva victòria i el descans del Sant Cugat B, això sí en igualtat de punts amb aquest equip, que té un partit menys jugat i és l'únic imbatut, i Les Franqueses B. Els quatre primers classificats tenen obert un forat a la classificació que els confirma com a candidats a jugar la fase d'ascens.

Grup B: El Vilanova del Camí B es fica en zona de fase d'ascens

Sant Esteve Sesrovires 22-29 Molins
Sant Llorenç 20-29 Montcada
Terrassa B  25-19 Cerdanyola B
Igualada  46-8 Berga
Vilanova del Camí B 32-28 Tàrrega

En aquest grup es jugava un partit entre dos equips que estan situats en els quatre primers llocs i se'l va emportar l'equip molinenc guanyant a la pista del Sanes, que cau al cinquè lloc.

El Vilanova del Camí B va guanyar un rival directe i s'ha ficat en la zona de fases, aprofitant l'ensopegada sesrovirenca.

Igualada i Montcada van fer bons els pronòstics i van guanyar amb claredat i es mantenen en els dos primers llocs. De tota manera cal destacar el bon partit del Santllo davant les montcadenques.

Grup C: Derbis del B

Esplugues B 14-25 Gavà B
Vendrell 30-20 Vilanova i la Geltrú
Ampolla 30-24 Salou
Cornellà 22-17 Castelldefels
Martorell B  28- 26 Ribes B

En aquest grup el partits més atractiu es jugava a Cornellà i la victòria de les locals sobre el Castelldefels les ha fet pujar tres llocs, aprofitant les derrotes dels tres equips que tenien per sobre. D'aquesta manera per primera vegada les cornellenques apareixen en la zona de fase d'ascens.

Els tres primers classificats, amb més o menys problemes, van solucionar els seus compromisos i es mantenen en els seus llocs avançant cap a les fases d'ascens. Cal destacar el bon partit del cuer, el Salou, a la pista del líder, cosa que indica la seva millora.

En l'altre partit el Vendrell va superar el Vilanova i al Geltrú i el supera a la classificació.


Entrevistes