updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatHFem: Partits atractius per tancar la fase regular... i que valen per a la d'ascens

El Palau B rep el líder en el pavelló on només ha perdut un partit, i va ser contra el Llavaneres Fotos: arxiu El Palau B rep el líder en el pavelló on només ha perdut un partit, i va ser contra el Llavaneres

Aquest cap de setmana es juga l'última jornada de lliga, amb tot decidit, però amb alguns partits que ja són vàlids per a la fase d'ascens.

En aquesta categoria els quatre primers de cada grup disputaran la fase d'ascens (anirem posant en blau els equips que ocupen aquestes places en partits i resultats i en majúscules si ja tenen la plaça assegurada). Els que estan en taronja ja no poden entrar a la fase d'ascens.

NORMATIVA

En la Proposta de Reestructuració de categories que es presentarà a l'Assemblea del maig, dels equips d'aquesta categoria pujarien 4 a Lliga Argent, i la resta entrarien a 1a Catalana (que passaria a ser l'última categoria).

GRUP A

PALAUTORDERA B (3r) - MONTMELÓ (1r), dissabte 17:15 h
LLAVANERES (4t) - SANT FOST (2n), dissabte 18 h
Tàrrega (8è) - Agramunt (9è), dissabte 18 h
Vilamajor B (5è) - Terrassa B (6è), dissabte 20 h
Pau Casals (7è) - Jov. Ripollet (11è), diumenge 10:30 h
Descansa Berga (10è)

En aquest grup, com en l'altre, ja estan decidits els quatre equips que disputaran la fase d'ascens. Però la jornada és molt interessant, ja que hi ha dos partits els resultats dels quals seran vàlids per a la fase d'ascens, amb visita dels dos primers a les pistes del tercer i quart.

En un d'ells el líder del grup el Montmeló visita al filial del Palautordera. Al partit de la primera volta van empatar a 30 gols. En l'altre el Sant Fost visita al Llavaneres, l'equip que porta un a millor ratxa, amb 9 victòries seguides. A la primera volta van guanyar les santfostenques per 25-24.

Per tant sembla que l'emoció està assegurada en els dos partits. Com també ho estarà en el derbi lleidatà entre Tàrrega i Agramunt, encara que no s'hi juguin gran cosa.

GRUP B

Sant Joan Despí C (8è) - Castelldefels (7è), dissabte 16 h
BCN SANTS B (2n) - MOLINS (1r), dissabte 18 h (de la 18a jornada)
Sant Llorenç (11è) - SE SESROVIRES (3r), dissabte 18 h
Martorell B (10è) - ESPLUGUES B (4t), diumenge 11:15 h
Sant Andreu (9è) - Cornellà (5è), diumenge 12 h
Salou (12è) - MOLINS(1r), diumenge 16 h
BCN SANTS B (2n) - Vilanova Geltrú (6è), diumenge 19 h

En aquest grup B el partit més interessant, és un partit que es recupera de la 18a jornada entre els dos primers classificats del grup (Molins i CN Sants B), que es juga al poliesportiu La Sagi i el resultat del qual també serà vàlid per a la fase d'ascens que tots dos equips ja saben que jugaran.

La resta de partits, amb tres derbis del Baix Llobregat inclosos, ja no tenen cap mena d'importància. O sigui que a jugar tranquil·les i a passar-ho bé.

Entrevistes