updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: L'OAR Gràcia B és l'únic equip que ho ha guanyat tot fins ara

L'OAR Gràcia B és l'únic equip que ha guanyat tots els partits Fotos: Virgínia Domínguez, oargracia.cat L'OAR Gràcia B és l'únic equip que ha guanyat tots els partits

El cap de setmana es va juga la 8a jornada, penúltima de la 1 volta, que manté a Garbí i OAR Gràcia B com a líders i com a únics equips i imbatuts, i en el cas de les gracienques amb el ple de punts.

En aquesta categoria disputaran la fase d'ascens els quatre primers de cada grup i pujaran a Lliga els tres primers d'aquella fase final (anirem posant en blau a partits i resultats, als equip que ocupen aquestes places).

GRUP A

Garbí  28-28 La Garriga 
Montcada 27-18 Banyoles 
Cerdanyola 27-33 Canovelles 
Sarrià  21-31 Sant Quirze B 
Descansa Gavà B

El gran partit de la jornada en aquesta categoria es jugava al Garbí Arena, on es trobaven els dos primers classificats, que van brindar un partit magnífic i de gran emoció i que va acabar en taules. Era aquest el primer punt que perdien les empordaneses al llarg del campionat, però acaben la primera volta com a líders. Les vallesanes sí que perden un lloc, però tot i això tenen un punt important per a la fase d'ascens, a la qual molt possiblement arribaran els dos equips.

El Sant Quirze B no va tenir la pista del cuer, i puja al segon lloc, mentre que el quart equip en discòrdia, el Gavà B, descansava. L'únic equip que sembla que els podria fer ombra de cara a la classificació per a la fase d'ascens és el Montcada que davant del Banyoles va sumar la tercera victòria seguida.

En l'altre partit el Canovelles va sumar dos punts a Cerdanyola, que poden ser importants de cara a la segona fase de permanència.

GRUP B

OAR Gràcia B 25-19 Igualada
Ampolla 42-29 Lleida B
Santpedor 28-33 Laietà Argentona
Perelló  26-33 Cardedeu
Descansa Sant Cugat

En aquest grup descansava el segon classificat i amb el seu triomf davant l'Igualada, amb un gran treball defensiu, l'OAR Gràcia B es consolida en el lideratge i es queda com a únic equip de la categoria que ha sumat tots els punts possibles.

Els altres dos equips en zona de fase d'ascens, Ampolla i Cardedeu, van guanyar els seus partits amb solvència i en tots dos casos, sobretot en el de l'Ampolla, fent una gran exhibició ofensiva.

En l'altre partit a Santpedor, l'equip local va veure com el cuer li endossava la tercera derrota seguida. Això permet a les maresmenques del Laietà sortir de la posició de cua escalant dues posicions i sumar dos punts que poden ser importants a la segona fase.

Entrevistes