updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Sant Cugat nou líder del grup A

El Sant Cugat és el nou líder del grup A i li va dedicar al triomf a Clara Tardieu, jugadora lesionada en el primer partit Foto: fb handbolsantcugat El Sant Cugat és el nou líder del grup A i li va dedicar al triomf a Clara Tardieu, jugadora lesionada en el primer partit

Es va disputar la 9a jornada en el grup A i la 7a en el grup B, i enel grup A hi ha canvi de líder, que ara és el Sant Cugat. A l'altre s'hi manté el Terrassa.

Els equips marcats en blau són els que estan ara mateix en la zona de fase d'ascens (3 equips)

Grup A: El Perelló i OAR Gràcia B derroten els dos primers i Sant Cugat és nou líder

Sant Cugat 36-21 Agramunt
Sant Esteve Palautordera 23-24 OAR Gràcia B
Perelló 28-23 Sant Quirze B
Pau Casals 28-35 Santpedor
Descansa Lleida Pardinyes

L'OAR Gràcia B va derrotar el líder al Baix Montseny i el Perelló va derrotar el segon a les terres de l'Ebre.

L'equip de Jordi Solé no va desaprofitar l'ocasió i després de superar de forma clara el cuer i veure com els dos equips que estaven per davant seu perdien, s'ha col·locat com a líder en solitari del grup, superant-los. Sant Esteve de Palautordera i Sant Quirze B, de tota manera, conserven les seves places a la zona de fases, però ara molt amenaçats per tres o quatre equips que encara tenen opcions. Només Pau Casals i Agramunt queden descartats.

Grup B: El derbi gironí es queda a casa

Garbí Palafrugell 25-24 UE Sarrià
Sant Joan Despí B 33-29 Laietà Argentona
Coope Sant Boi B 23-32 Cerdanyola 
Banyoles 22-32 Terrassa

El retorn a la competició en aquest grup tampoc ha portat canvis en els tres primers llocs, tot i que el Garbí derrotant la UE Sarrià l'ha atrapat, però queda per sota per la diferència de gols general, que és el que s'aplica per desempatar durant el campionat, mentre els dos equips no estan en igualtat de condicions. Està clar que les garbinenques ara superen el seu rival en el golaverage particular, però encara han d'anar a Sarrià, cosa que esdevindrà en l'últim partit de la 1a fase.

El partit es va decidir amb un llançament de 7 metres amb el temps ja acabat i va donar el triomf a les empordaneses.

El líder Terrassa i el Cerdanyola van obtenir dues victòries molt clares davant els dos equips que estan quedant una mica despenjats, i el Sant Joan Despí B va haver de treballar dur per superar un bon Laietà.

Entrevistes