updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Sant Esteve de Palautordera torna a ser líder

El Sant Esteve de Palautordera torna al lideratge del grup Foto: @CH_SEP El Sant Esteve de Palautordera torna al lideratge del grup

Es va celebrar la 8a jornada en el grup A i el Sant Esteve de Palautordera ha recuperat el lideratge, que havia ocupat en la 2a jornada.

Els equips marcats en blau són els que estan ara mateix en la zona de fase d'ascens (3 equips)

Grup A: El líder perd a Sant Quirze i cau de la zona de fases

Sant Quirze B 24-21 Lleida Pardinyes
Agramunt 15-25 Perelló
Santpedor 28-31 Sant Esteve Palautordera
OAR Gràcia B 18-20 Sant Cugat
Descansa Pau Casals (8è)

El partit més interessant es jugava a Sant Quirze i allà el sènior B local va superar el Lleida Pardinyes que era el líder del grup, però amb la derrota i a causa de la gran igualtat entre una sèrie d'equips ha caigut fins al quart lloc, que vol dir que està fora de la zona de fases, amb l'afegit que la setmana pròxima li toca descansar, cosa que ja han fet els tres equips que les superen. La fortalesa defensiva de les lleidatanes no va ser suficient per derrotar l'equip "kiri" que puja al segon lloc de la taula.

Per altra part el Sant Esteve de Palautordera, l'equip més golejador del grup, va superar un difícil rival, com és el Santpedor, a casa seva i és el nou líder del grup. També el Sant Cugat va guanyar amb dificultats a la pista de l'OAR Gràcia B, en aquest cas fent valer la seva bona defensa, i accedeix a la zona alta. En l'altre partit l'equip perellonenc va retrobar-se amb el triomf a la pista d'un equip que encara no ha puntuat.

Entrevistes