updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: El partit de la jornada és a Sant Cugat

Sarrià i Sant Cugat al final del partit de la primera volta Foto: arxiu Sarrià i Sant Cugat al final del partit de la primera volta

Comença la segona volta amb Martorell líder i Ribes i La Garriga acompanyant-les en zona d’ascens... però encara amb 14 partits per davant. I de moment amb cap enfrontament directe entre els sis equips de dalt.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada a  Sant Cugat:
Sant Cugat (9è) - Sarrià (6è), dissabte 21 h

Dels sis aspirants a l’ascens el que té un partit més complicat és el Sarrià, que visita la pista d’un equip a l’alça que porta tres victòries seguides i ha sortit de la zona d’ascens. A la primera volta en el primer partit de lliga el resultat a Sarrià va ser un ajustat 21-19.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Cugat

9

11

22

23

G

P

P

G

G

Sarrià

6

19

25

22

P

G

P

G

P

La Garriga (3r) - Sant Joan Despí B (8è), dissabte 18 h

L’equip garriguenc va perdre el lideratge la setmana passada però es manté en zona d’ascens i no pot fallar davant un equip que porta quatre derrotes seguides.

Molins de Rei (14è)- Martorell (1r), dissabte 17:30 h

Derbi del Baix Llobregat que en teoria està força desnivellat a favor de les visitants, que són líders i visiten un equip en zona de descens.

Garbí  (13è) - Ribes (2n), dissabte 16 h

També en aquest partit les visitants són superiors en teoria, però faran bé de tenir en compte que la setmana passada a Palafrugell i va perdre el Sarrià.

Cerdanyola (4t) - Maresme (15è), diumenge 11 h

L’equip cerdanyolenc ara mateix en quart lloc però empatat a punts amb el segon també té un partit fàcil davant un equip que encara no ha sumat cap punt.

Perelló (10è) - Banyoles (11è), dissabte 17:30 h

Partit entre dos equips que la temporada passada estaven a Lliga i que estan fora de la lluita per l’ascens i més aviat han de mirar cap avall, ja que tenen la zona de descens a dos punts.

Montbui (12è) - OAR Gràcia B (7è), diumenge 11 h

Les anoienques acaben de sorprendre a Les Franqueses i , amb la seva bona defensa, busquen un triomf que les permeti sortir de la zona de descens.

Descansa Les Franqueses (5è)

Entrevistes