updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Sarrià guanya el derbi i continua líder

L'equip sarrianenc al final del partit Foto: @UESarria77 L'equip sarrianenc al final del partit

La vuitena jornada no ha portat massa canvis i el Sarrià continua líder solitari, amb cinc equips al darrere seu a només dos punts i tres d’ells amb un partit menys jugat.

El partit de la jornada a Banyoles:
Banyoles 22-27 Sarrià

L'equip sarrianenc va guanyar el derbi gironí sumant la cinquena victòria seguida i això li permet continuar com a líder en solitari. Per la seva part les banyolins queden allunyades de les de dalt, però de moment lluny de la zona de descens.

Montbui 25-30 La Garriga

L’equip garriguenc va fer valer el seu potencial golejador i es manté a dos punts del líder, deixant les anoienques ja molt endarrerides i possiblement havent de mirar per la permanència.

Perelló 27-23 Garbí

L’equip perellonenc va sumar la segona victòria seguida per primera vegada aquesta temporada superant un equip en zona de descens que va donar molta guerra.

Maresme 29-38 Ribes

L’equip maresmenc, que encara no ha puntuat, va plantar cara fins al minut vint, però en el tram final de la primera part va cometre massa errades que van permetre l'equip ribetà córrer i obrir un forat de 8 gols al descans (14-22). A la segona part el parcial va ser només d'un gol favorable a les visitants, que es mantenen a dos punts del líder i podrien atrapar-lo si guanyen el partit que tenen pendent.

Les Franqueses 31-17 Sant Joan Despí B

Podia ser un partit igualat, ja que s'enfrontaven dos equips empatats a punts en el grup de perseguidors del líder. Però, després d'arribar-se al descans amb 16-12, la fortalesa defensiva local i l'efectivitat en atac van trencar el partit.

OAR Gràcia B 24-25 Martorell

Les martorellenques van haver de patir per sumar els dos punts i mantenir-se en el grup perseguidor del líder.

{source}
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">

Entrevistes