updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Derbi gironí entre Banyoles i Sarrià

Imatge del partit del TOP-4 de 1a Catalana de fa dos anys Foto: @paucampos11 Imatge del partit del TOP-4 de 1a Catalana de fa dos anys

Vuitena jornada a la qual arribem amb gran igualtat, amb el Sarrià líder, però amb sis equips al darrere seu a dos punts i tres d’ells amb un partit menys jugat.

El partit de la jornada a Banyoles:
Banyoles (9è)- Sarrià (1r), diumenge 19 h

Derbi gironí en el qual el líder es posa a prova davant un equip que la temporada passada estava a lliga però no ha començat massa bé, però està reaccionant per acostar-se a la part alta com ho demostra que han sumat 6 punts dels últims 8 possibles. 

L'últim partit oficial entre els dos equips va ser la temporada 2017-18 en el partit per tercer lloc en el TOP-4 de 1a Catalana i el resultat de 21-16 va donar l'ascens a les banyolines.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Banyoles

9

6

26

27

P

G

P

G

G

Sarrià

1

12

26

22

P

G

G

G

G

Montbui (12è)- La Garriga (5è), dissabte 17 h

L’equip garriguenc acaba de perdre el primer partit i continua sent el màxim golejador, però visita una pista complicada on es trobarà un equip que defensa fort.

Perelló (8è) - Garbí (13è), dissabte 19:30 h

L’equip perellonenc ve de guanyar a Molins i vol sumar la segona victòria seguida per primera vegada aquesta temporada davant un equip en zona de descens.

Maresme (15è) - Ribes (6è), dissabte 20 h

L’equip ribetà vol mantenir la seva bona marxa (una sola derrota) en aquest partit que es juga a Mataró i davant un equip que encara no ha puntuat i lluitarà per fer-ho.

Les Franqueses (3r)- Sant Joan Despí B (7è), diumenge 12 h

Interessant partit entre dos dels equips que ja han estat a Lliga, que estan en el paquet de perseguidors del líder i lluiten per l’ascens. La fortalesa defensiva local i el factor pista hauria de fer que el triomf es quedés a casa.

OAR Gràcia B (10è)- Martorell (4t), diumenge 12:30 h

Les martorellenques acaben de perdre a casa i volen canviar el rumb guanyant a la pista que porta tres derrotes seguides i que està sis punts per sota.

Cerdanyola (2n) - Molins de Rei (14è), diumenge 13:30 h

Partit de clar color local on les cerdanyolenques animades pel triomf a La Garriga no poden fallar davant un dels equips que no ha puntuat.

Descansa Sant Cugat (11è)

Entrevistes