updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: La Garriga líder amb quatre equips més enganxats

L'Handbol La Garriga és líder Foto: @chlagarriga L'Handbol La Garriga és líder

Després de la cinquena jornada de lliga se situa La Garriga com a líder provisional degut a la suspensió del partit del Ribes, amb aquests dos equips, que són els únics imbatuts, i tres més empatats a 8 punts.

El partit de la jornada a Martorell:
Martorell 31-27 Cerdanyola

L'equip de José Luís Villanueva va retrobar-se amb el triomf, mentre que el de Jordi Solé encadena dues derrotes seguides. L'equip martorellenc es va mostrar més fort ofensivament davant del jove equip cerdanyolenc, que cau a la setena posició.

Sarrià 28-26 Les Franqueses

Després d'un molt bon partit les sarrianenques van trencar la imbatibilitat de les franquesines, i se situen en el quintet d'equips que estan a dalt de tot de la classificació.

La Garriga 22-16 Sant Cugat

L’equip santcugatenc, que continua sense puntuar, va fer un bon partit frenant el gran potencial ofensiu de l'equip garriguenc. Tot i això no van poder superar un equip que es manté amb el ple de punts en els quatre partits que ha jugat i, de moment, encapçala la classificació.

Sant Joan Despí B 28-27 Perelló

Com es preveia, va ser un bon partit entre dos equips que han estat a Lliga Catalana recentment. L’equip perellonenc venia de derrotar el líder però no va poder amb el jove equip santjoanenc, que és un altre dels que formen el grup de líders.

Banyoles 27-20 OAR Gràcia B

En un altre partit entre dos equips que estaven a Lliga la temporada passada, les banyolines van fer valer una bona defensa per sumar el seu segon triomf de la temporada i igualar així el seu rival a la classificació.

Molins de Rei 29-31 Garbí

L'equip empordanès va sumar els dos primers punts remuntant a la segona part el 16-13 del descans. L'equip local és un dels tres equips que continuen sense puntuar.

Ribes - Montbui, SUSPÈS

En un partit de bàsquet que es va jugar en la mateixa tarda un jugador es va lesionar i va quedar inconscient a la pista. No se'l podia moure i entre que va arribar l'ambulància, el van estabilitzar i se'l van emportar van passar 50 minuts. Aquest fet de força major va produir un considerable retard del partit.

El Montbui va esperar els 30 minuts reglamentaris i va marxar. Se suposa que sent un fet excepcional i de força major el partit s'haurà de jugar en una altra data, tot i que serà el Comitè de Competició el que decideixi.

Descansa: Handbol Maresme 15è


Entrevistes