updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: A Martorell es troben dos aspirants ferits

El pavelló de Martorell viurà un gran partit Foto: @chMartorell El pavelló de Martorell viurà un gran partit

Cinquena jornada de lliga a la qual s’ha arribat amb el Ribes líder solitari, però amb Les Franqueses i La Garriga encara imbatuts, però ja amb la jornada de descans feta.

El partit de la jornada a Martorell:
Martorell 4t - Cerdanyola 3r, dissabte 17:30 h

Gran partit amb interessant duel d’entrenadors entre un “mestre” com José Luís Villanueva i un “deixeble” com Jordi Solé, i entre un equip més experimentat, com el local, i un de més jove i amb projecció, com és el visitant.

Tots dos equips arriben "ferits" després de perdre la seva imbatibilitat la setmana passada (al Perelló i a casa contra Ribes, respectivament), i tenen ganes de rescabalar-se d’aquella pèrdua.

Sarrià 6è - Les Franqueses 5è, dissabte 16:15 h

Un altre gran partit a terres gironines. Amb ell comença una gran tarda d’handbol al pavelló sarrianenc, i en ell les noies locals intentaran trencar la imbatibilitat de les franquesines per avançar-les i situar-se en la zona alta.

La Garriga 2n - Sant Cugat 12è, diumenge 11 h

L’equip garriguenc està en un gran moment i sembla tenir-de cara per sumar, però De tota manera les santcugatenques lluitaran per espatllar la festa local.

Ribes 1r - Montbui 11è, dissabte 21 h

També les ribetanes són favorites veient la marxa que porten amb tots els punts a la butxaca. Però l'equip anoienc amb bona defensa intentarà plantar cara.

Sant Joan Despí B 7è - Perelló 9è, dissabte 19:45 h

Bon partit entre dos equips que han estat a lliga recentment. L’equip perellonenc va mostrar el seu potencial derrotant el líder i volen mantenir la ratxa. Però al davant tindran un equip que porta tres victòries seguides.

Banyoles 10è - OAR Gràcia B 8è, diumenge 17 h

Un altre partit entre dos equips que estaven a lliga la temporada passada. La defensa visitant fins ara s’ha mostrat molt més forta que no pas la banyolina.

Molins de Rei 13è - Garbí 14è, dissabte 18:30 h

Dos dels equips en zona de descens busquen els primers punts.

Descansa: Handbol Maresme 15è


Entrevistes