updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Dos equips amb gran projecció es troben a Guiera

El pavelló de Guiera rep un partit entre imbatudes Foto: cerdanyolainfo El pavelló de Guiera rep un partit entre imbatudes

Quarta jornada amb cinc equips imbatuts, dos d’ells amb un partit menys jugat.

El partit de la jornada a Guiera:
Cerdanyola (3r) - Ribes (2n), diumenge 11 h

A Guiera es troben dos equips amb molta joventut i amb gran  projecció i que després del seu inici es presenten com a candidats a l’ascens a Lliga. Tant un com l’altre han guanyat els tres partits amb molt bon balança defensiu (només 22 encaixats tant un com l’altre) i una mica millor ofensivament l’equip ribetà (32 per 29), tot i que s’ha de dir que ha jugat dos partits a casa i un a fora i l’equip cerdanyolenc al revés.


Perelló (8è) - Martorell (1r), diumenge 19 h

L'altre gran partit de la jornada és a les Terres de l'Ebre. El líder, l’equip de José Luís Villanueva, té un compromís difícil, sobretot tenint en compte que les perellonenques porten dues derrotes seguides i no es poden despistar si volen estar a la part alta per lluitar per tornar a Lliga. Les ebrenques per guanyar hauran de recuperar el seu millor to defensiu.

Garbí (15è) - La Garriga (4t), dissabte 17:30 h

L’equip garriguenc és el màxim golejador i vol confirmar la seva bon trajectòria en una pista difícil davant un equip que és cuer amb zero punts i ho donarà tot per sumar.

Sant Cugat (12è) - Sant Joan Despí B (7è), diumenge 12:30 h

L’equip local també està a zero i sembla una mica inferior a un equip que ja havia estat inclús en la categoria superior.

OAR Gràcia B (9è) - Maresme (13è), diumenge 12:30 h

Partit semblant a l’anterior i a més l’equip teòricament superior juga a casa. Les maresmenques, que han estat bé en defensa però són l’equip menys golejador, ho tindran complicat per començar el compte de punts.

Montbui (11è) - Sarrià (6è), diumenge 17:30 h

Els dos equips volen tornar a sumar després de perdre en l’última jornada.

Les Franqueses (5è) - Banyoles (10è), diumenge 11:45 h

Les franquesines estan imbatudes i intentaran continuar guanyant davant un equip amb el que es coneixen bé de la temporada passada a Lliga.

Descansa  Molins de Rei (14è)


Entrevistes