updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Cau un dels imbatuts, el Sarrià, davant del Cerdanyola

El Sarrià va topar amb la bona defensa cerdanyolenca Foto: jordi_rispau El Sarrià va topar amb la bona defensa cerdanyolenca

En la tercera jornada de lliga només ha caigut un dels sis equips imbatuts que hi havia, el Sarrià, que ser derrotat a casa pel Cerdanyola..

Recordem que en aquesta categoria, aquesta temporada, pujaran 3 equips a Lliga i baixaran 4 equips a 2a (haurien de ser tres, però és un més degut a que hi ha 15 equips en lloc de 14).

El partit de la jornada a Sarrià de Ter:
Sarrià 22-25 Cerdanyola

Va ser un bon partit entre dos equips que arribaven amb ple de punts. El jove equip visitant va estar molt bé en defensa i va guanyar en una pista complicada.

Sant Joan Despí B 30-19 Garbí

L’equip local va aconseguir el segon triomf davant un equip que continua sense puntuar i que sembla que serà dels que haurà de lluitar per la permanència.

La Garriga 39-32 Molins de Rei

L’equip garriguenc està mostrant un altíssim nivell ofensiu i és el més golejador en mitjana de gols (37 per partit) i va superar l'equip molinenc i es manté imbatut-

Martorell 26-16 Sant Cugat

El líder va fer també una bona demostració defensiva davant el jove equip santcugatenc i ja és l'equip menys golejat i es manté a dalt de tot de la taula.

Ribes 31-26 Perelló

Les ribetanes continuen fortes i van tombar un equip baixat de lliga i marcant-li més de 30 gols, fet remarcable davant un equip que defensa bé com el perellonenc.

Banyoles 30-25 Montbui

L’equip banyolí va aconseguir el primer triomf i surt del grup de cua.

Maresme 18-26 Les Franqueses

L'equip local, el menys golejador de la competició, no va poder tombar un dels equips imbatuts i es queda en el grup de cua.

Descansa OAR Gràcia B (7è)


Entrevistes