updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Tenim un bon pòquer d'equips a dalt

Els quatre equips que han sumat els quatre punts Foto: arxiu Els quatre equips que han sumat els quatre punts

Després de la 2a jornada de lliga tenim a quatre equips al capdavant amb els 4 punts (Martorell, Ribes, Cerdanyola i Sarrià) i dos més imbatuts que només han jugat un partit (Les Franqueses i La Garriga).

El partit de la jornada a El Perelló:
Perelló 20-24 Sarrià

Era l’únic partit entre guanyadors de la 1a jornada i les sarrianenques n'han sortit ben reforçades després de guanyar a la difícil pista perellonenca.
A la primera part les gironines ja van agafar quatre gols d'avantatge (8-12) que van saber mantenir fins al final per situar-se en el grup capdavanter.

Sant Cugat 21-27 Ribes

L'equip ribetà manté la bona tònica del primer partit i es consolida a la part alta de la taula entre els quatre equips capdavanters, mentre que les santcugatenques es queden a zero.

Garbí 25-28 Martorell

L’equip visitant havia començat la lliga amb un triomf aclaparador, però a la pista empordanesa va haver de treballar dur per superar un equip local que va fer un molt bon partit, però que encara es queda sense puntuar.

Les Franqueses 28-25 OAR Gràcia B

Bon partit entre dos equips que la temporada passada estaven en la categoria superior. L'equip local debutava, ja que havia descansat en la 1a jornada i va guanyar de forma treballada. Ara els dos equips estan en la zona intermèdia de la taula amb dos punts.

Cerdanyola 32-24 Banyoles

Les vallesanes van sumar el segon triomf davant un equip que la temporada passada estava a categoria superior però que, de moment, encara no ha puntuat.

Molins de Rei 29-30 Sant Joan Despí B

El derbi del Baix Llobregat, entre dos equips que havien començat perdent, va ser molt igualat amb bons atacs superant bé les defenses i amb resolució emocionant que deixa de moment l'equip local a la zona baixa i l'equip santjoanenc a la zona mitja.

Montbui 21-13 Maresme

Un altre partit entre perdedors de la 1a jornada i que el factor pista va decantar a favor de les anoienques, davant l'equip que fins ara s'ha mostrat més feble en atac. L'equip local queda  a la zona mitja i les maresmenques a la part baixa.

Descansa La Garriga (5è)


Entrevistes