updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Martorell de JL Villanueva primer líder

El Martorell en la pretemporada Foto: @chMartorell El Martorell en la pretemporada

Va començar aquesta atractiva categoria que ha millorat sensiblement la seva competitivitat amb la nova estructura. El primer líder és el Martorell de JL Villanueva.

Martorell 41–17 Molins de Rei

L'equip martorellenc va demostrar que serà un dels equips a batre i va golejar al jove equip molinenc que ha estat l'últim d'entrar a la categoria. Al descans l'equip local ja dominava per 22-9.

Sarrià 21–19 Sant Cugat

L'equip sarrianenc va haver de treballar dur per superar un equip santcugatenc que mai es va rendir. Al descans el marcador estava en 13-11.

Handbol Maresme 20–29 Cerdanyola

L'equip cerdanyolenc es va mostrar superior en el partit jugat a Sant Andreu de Llavaneres i es postula com un dels equips que pot estar a la zona alta. Tots dos equips van jugar amb un sol canvi.

Ribes 37–19 Garbí

L'equip ribetà va passar per damunt d'un equip amb el que la temporada passada estaven força igualats, amb lleuger avantatge empordanès.

Les ribetanes anaven al complet mentre que el Garbí hi va anar només amb 7 jugadores.

Sant Joan Despí B 30-35 La Garriga

Les garriguenques, com la temporada passada, comencen fortes guanyant a una pista complicada.

OAR Gràcia B 25–22 Montbui

Les sabadellenques van haver de treballar dur per superar l'equip anoienc que, com sol ser habitual, va mostrar un bon nivell defensiu.

Banyoles 25–34 Perelló

Semblava que podria ser el "partit de la jornada" i força igualat, però les perellonenques van superar l'equip banyolí i sembla que també estaran a la part alta de la taula lluitant per tornar a lliga.

L'equip visitant va dominar amb diferències de 5 gols durant quasi tota la primera part, fins que en el tram final les banyolines es van apropar a dos gols. Però a la represa les tarragonines van tornar a prémer l'accelerador.

Descansa: Les Franqueses


Entrevistes