updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Terrassa guanya la Copa Federació de #1aCatHFem

L'equip egarenc amb la Copa Foto: cedida L'equip egarenc amb la Copa

La temporada femenina es va acabar amb el títol per a l'Handbol Terrassa en la Copa Federació.

Final de la Copa Federació

Handbol Santpedor 19-20 Handbol Terrassa

Molt bonic el partit que van disputar Santpedor i Terrassa al pavelló Teresa Maria Roca de Mataró.

L'equip del Bages va posar-se per davant des de bon començament i va anar manant en el marcador durant tot el partit (11-9 al descans i encara 18-16 quan faltaven 10 minuts per acabar).

En els cinc últims minuts s'hi va entrar amb empat, gràcies a un gol espectacular de Celia Garcia de contraatac passant-se la pilota per darrere l'esquena abans de xutar. Les dues defenses es van mostrar molt fermes, i no va ser fins els darrers segons, quan després d'una bona aturada de la seva portera, les egarenques van marcar el gol del triomf des de l'extrem esquerre.

Van destacar poderosament Celia Garcia del Pino i Nerea Alonso per part de les guanyadores, i Mayra Magnoni per part de les santpedorenques. També les porteres de tots dos equips van estar molt bé

RECUPERA EL VÍDEO del partit | Youtube FC Handbol

El palmarès de la Copa Federació:

2018-19 Campió Handbol Terrassa, subcampió Santpedor
2017-18 Campió CH Cerdanyola, subcampió Montbui
2016-17 Campió Sant Vicenç B, subcampió JH La Llagosta
2015-16 Campió Llavaneres Caldes d’Estrac, subcampió Santpedor
2014-15 Campió Banyoles i subcampió Palautordera
2013-14 Campió Sant Joan Despí i subcampió Blanc-i-Blaves


Entrevistes