updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: S'acaba la primera fase i es resoldran les incògnites

Agramunt i Molins de Rei tenen un partit decisiu a la pista lleidatana Foto: @HandbolMolins, del partit de la 1a volta a Molins de Rei Agramunt i Molins de Rei tenen un partit decisiu a la pista lleidatana

Última jornada de la primera fase que ha de donar els tres equips que falten per a les fases per a completar la dotzena i els que jugaran el “play-off” de quarts classificat, d'on sortiran dos equips per a la nova 1a Catalana 2019-20.

GRUP C

En aquest grup estan classificats per a fases el Martorell i La Garriga. Queda una plaça que està entre Llavaneres Caldes d'Estrac i Molins de Rei, i la quarta que pot ser per a l'Agramunt o Llavaneres Caldes d'Estrac.

El partit de la jornada a Agramunt:
Agramunt (5è) – Molins (4t), diumenge 19 hores

Les molinenques necessiten puntuar per acabar terceres superant el Llavaneres Caldes d’Estrac, que ja ha acabat la competició. Al davant tindran l’equip agramuntí que si guanya obtindrà el quart lloc i jugaria el “play-off” de classificació per a la nova 1a Catalana 2019-20, i desplaçaria el Molins al cinquè.

En efecte, amb la victòria local, es produiria un triple empat pel tercer lloc entre tres equips i en la lligueta de resultats entre els tres equips la classificació seria: Llavaneres Caldes d’Estrac 6 (que quedaria 3r), Agramunt 4, (seria 4t) i Molins 2 (quedaria en 5è lloc).

O sigui que hi ha dues opcions: Llavaneres Caldes d'Estrac 3r i Agramunt 4t, o bé Molins 3r i Llavaneres Caldes d'Estrac 4t.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agramunt

5

14

21

24

P

G

E

P

P

Molins de Rei

4

16

23

23

P

P

P

G

G

Esplugues (6è)– Riudellots (7è), diumenge 10:15 h

Partit igualat entre dos bons equips que s'han quedat sense premi i lluitaran per la Copa.

La Garriga (2n)- Guissona (9è), diumenge 12:30 h

Partit fàcil per a les garriquenques per acabar la primera fase, que tanquen en segon lloc.

Martorell (1r) – Llavaneres Caldes d’Estrac (3r), jugat dimarts passat

Va acabar amb el resultat de 39-17. Va ser un partit on les martorellenques es van treure l’espina de l’empat de la primera volta a Caldetes, i de la recent derrota a La Garriga, davant un equip que va acceptar l’avançament del partit per problemes de pavelló martorellenc, i va anar molt minvat d’efectius. Les martorellenques s'asseguraven així el primer lloc del grup.

Descansa Sesrovires

GRUP B

En aquest grup només sabem que el Cardedeu estarà a fases. Entre Tortosa, Sant Cugat i Sant Joan Despí B s'han de repartir els altres dos llocs de fases i el quart de "play-off".

El partit de la jornada a Tortosa:
Tortosa (2n) - Cardedeu (1r), dissabte 20 h          

Les cardedeuenques en tenen prou amb perdre de menys de quatre per acabar primers de grup. Les tortosines, que busquen la setena victòria seguida, en tenen prou amb un punt per ficar-se a la fase d’ascens. Si guanyessin per més de 4 gols serien primers de grup. Si perdessin molt probablement es veurien superades per Sant Joan Despí B i Sant Cugat i caurien al quart lloc.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Tortosa

2

26

25

21

G

G

G

G

G

Cardedeu

1

28

27

22

P

G

G

G

G

JH Mataró B (9è) - Sant Joan Despí B (3r), divendres 20:30 h

Les santjoanenques si guanyen estan quasi classificades. Només quedarien fora dels tres primers llocs si Tortosa empatés i Sant Cugat guanyés. Aleshores hi hauria un triple empat a 27 punts, que com és ben sabut es resol amb la puntuació d’una lligueta amb els partits jugats entre els tres equips i que donaria aquesta classificació: Sant Cugat 6, Tortosa 4, Sant Joan Despí B 2.

Sant Cugat (4t) - Rubí (6è), dissabte 21 h

Les santcugatenques, com a mínim ja són quartes.  Per ser terceres o segones han d’esperar ensopegades de Tortosa i/o Sant Joan Despí B.

Lleida Pardinyes B (8è) - Santpedor (7è), divendres 21:30 h

Partit entre dos equips de la zona baixa que volen tancar la lliga amb victòria

Cornellà (10è) - Terrassa (5è), diumenge 17:15 h

Les egarenques haurien de tancar la fase amb un triomf que no els treurà la decepció de quedar fora de la 1a Catalana 2019-20.

GRUP A

En aquest grup tenim els tres equips de fases (BCN Sants, Vilanova del Camí i Montbui) i falta saber quin serà el quart (entre Ascó B i Montcada).

Polinyà (6è) - Ascó B (4t), dissabte 10:30 h

Les asconenques depenen d’elles. Si guanyen en la visita a les penúltimes classificades, però que de ben segur té ganes de guanyar, seran quartes i jugaran el “play-off” d’accés a la nova 1a Catalana.

Montcada (5è)- Montbui (3r), diumenge 11 h

Les montcadenques han de guanyar i esperar que no ho facia l’Ascó B per poder ser quartes.

BCN Sants (1r) - Igualada (7è), dissabte 19:30 h

Partit sense massa història entre líder i últim per tancar el campionat.

Descansa Vilanova Camí (2n)

GRUP D

En aquest grup ja tenim els tres que jugaran fases (Cerdanyola, Sarrià i Garbí) i el que jugarà el "play-off" de quarts (Ribes)

Sarrià (2n) - Garbí (3r), dissabte 20:30 h

Bon partit amb el segon lloc en joc entre dos equips empatats a punts i que també van empatar a la primera volta a Palafrugell. O sigui que el que guanyi serà segon i el que perdi 3r i si empaten serà segon el Sarrià per golaverage general.

Coope Sant Boi B (6è) - Pau Casals (5è), dissabte 16 h

Partit sense transcendència entre dos equips que hauran de lluitar per la Copa.

Martorell B (8è) - Cerdanyola Negre (9è), divendres 21:45 h

Els dos cuers busquen una victòria honorífica.

Tarragona (7è) - Cerdanyola Verd (1r, diumenge 10:30 h

L’equip verd ja és primer de grup i visita un equip que intentarà tancar la lliga amb un bon partit.

Descansa Ribes (4t), que acabarà en 4t lloc passi el que passi


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes