updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Continuem amb sis equips imbatuts

BCN, Martorell, La Garriga (a dalt), Tortosa, Sant Cugat, Cerdanyola (a baix) són els sis equips imbatuts Arxiu BCN, Martorell, La Garriga (a dalt), Tortosa, Sant Cugat, Cerdanyola (a baix) són els sis equips imbatuts

Després de la sisena jornada continuem amb sis equips encara imbatuts, cinc que van guanyar i un altre que no va jugar.

Grup A

El partit de la jornada a l’Espanya Industrial:
BCN Sants 28-14 Montbui

L’equip local és un dels imbatuts i després d'aquest partit és un claríssim candidat al primer lloc final d'aquest grup.

Polinyà 21–37 Montcada

L'equip montcadenc va aconseguir un triomf important per aconseguir com a mínim la quarta plaça.

Igualada 18-28 Ascó B

L’equip asconenc va aconseguir el primer triomf i deixa el seu rival a la cua.

Descansa Vilanova Camí (2n)

Grup B

Tortosa 27-21 Terrassa

Les tortosines continuen amb tot guanyat i semblen clares candidates a jugar fases. Ho van aconseguir de forma treballada amb una gran segona part. En la primera part d'inici van dominar les tortosines (4-1), però després les egarenques aprofitant errades locals van córrer al contraatac i van arribar la descans per davant (13-15). A la represa l'equip local va tancar la defensa i va evitar pèrdues en atac i va remuntar guanyant al final fins i tot amb certa comoditat.

Sant Cugat 17-16 Sant Joan Despí B

Partit de defenses on l’equip local va guanyar amb dificultats i manté el ple de punts i es consolida com a favorit per jugar fases, tot i que per darrere hi ha equips potents que li posaran difícil.

A la primera part han dominat les locals (9-7). A la segona part han estat millor les visitants que tenien el marcador empatat a 16 a 5 minuts del final. Hi ha hagut final polèmic amb dues exclusions per a les del Baix Llobregat que han rebut el gol definitiu en clara inferioritat.

Cardedeu 26-26 Santpedor

Sorprenent empat, ja que l'equip cardedeuenc portava una bona ratxa i estaven ja en lloc de fases, on encara es mantenen gràcies als altres resultats.

Lleida Pardinyes B 25-28 Cornellà

Les cornellenques van obtenir els primers punts de la temporada.

Rubí 22-17 JH Mataró B

El jove equip mataroní va caure davant l'equip més veterà de la categoria i els dos equips queden igualats a punts.

Grup C

Agramunt 28-25 Sesrovires

Les lleidatanes no van desaprofitar la possibilitat de sumar davant un equip que només ha guanyat un partit. Les agramuntines queden a un sol punt dels llocs de fases.

Esplugues 20-22 La Garriga

Les garriguenques van haver de patir per guanyar davant el jove equip espluguenc, que va fer una gran primera part dominant al marcador.

Martorell 27-13 Guissona

El líder va guanyar amb força comoditat.

Riudellots 21-17 Llavaneres

L'equip gironí va sumar dos punts importants que li permeten atrapar el seu rival i superar-lo pel golaverage en el tercer lloc.

Descansa Molins (4t)

Grup D

Coope Sant Boi B 24-25 Garbí

L’equip garbinenc va superar amb dificultats un equip que volia trencar la seva mala ratxa, però que acaba sumant la tercera derrota seguida.

Martorell B 13-47 Sarrià

L’equip sarrianenc va fer la golejada de la temporada i se situa líder aprofitant, això sí, que té dos partits més jugats que no pas el Cerdanyola Verd.

Pau Casals (6è) - Cerdanyola Negre (9è), ajornat

Tarragona 18-21 Ribes

Les tarragonines van lluitar amb ganes, però l’equip ribetà, que lluita per entrar a fases, va imposar la seva teòrica superioritat.

Descansa Cerdanyola Verd (1r)


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes