updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers Atlètic campió del Top-4 de #1aCatFem

Aquest cap de setmana s'ha disputat el TOP-4 de Primera Catalana Femenina a Sant Joan Despí que ha estat guanyat pel Granollers Atlètic. La gran Final ha estat molt disputada entre els dos joves filials del BM Granollers, i ha acabat amb triomf del Granollers Atlètic per un ajustat 18 a 20.

La final va ser un encontre molt emocionant on cada equip va dominar una part. Les Blanques i Blaves van fer una gran primera meitat que els va permetre anar al vestuari amb un marcador de 10 a 3.  Durant la segona part però, l’electrònic va donar la volta i el BM Atlètic va reaccionar amb un major intensitat i va acabar guanyant el partit per 18 a 20.

Abans de la final s'havia jugat el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Vicenç va superar el Sant Joan Despí 21-25. Al descans les visitants ja guanyaven d'un gol (10-11), una diferència que a la represa va anar creixent. Aquest tercer lloc donarà l'ascens a Lliga Catalana al conjunt de Sant Vicenç.

Campió 1a Catalana Femenina: BM Granollers Atlètic
2n classificat: Blanques i Blaves BM Granollers
3r Classificat: Handbol Sant Vicenç

4t Classificat: Handbol Sant Joan Despí

Les Semifinals del dissabte havien acabat amb triomfs dels dos equips de Granollers. Les Blanc i Blaves van guanyar al Sant Vicenç 26-29, mentre que el Granollers Atlètic va derrotar a les amfitriones, el Sant Joan Despí, 24-31.

Qui pujarà?

Les places d'ascens a Lliga Catalana són pels dos finalistes, i el fet que els dos finalistes siguin equips del BM Granollers fa que s'hagi d'esperar a veure si el seu primer equip acaba pujant a Divisió de Plata Femenina. De moment, i com a guanyador del partit pel tercer i quart lloc, l'Handbol Sant Vicenç dóna per fet el seu ascens, mentre que el Sant Joan Despí haurà d'esperar els esdeveniments. En principi, el Granollers intentarà jugar a Plata, cosa que faria que el segon equip del Granollers pogués pujar a Lliga Catalana. Si finalment no pot ser així, aquest ascens serà per les de Sant Joan.

Entrevistes