updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Sant Joan Despí acull el TOP-4 de #1aCatFem

Aquest cap de setmana es disputa el TOP-4 de Primera Catalana Femenina a Sant Joan Despí d'on han de sortir els dos equips que pugen a Lliga Catalana Femenina. Els quatre participants són el Sant Vicenç, les Blanc-i-Blaves, el CH Sant Joan Despí i el Granollers Atlètic. Els tres primers equips ja van jugar entre ells al Grup C de lliga regular, mentre que el Granollers Atl. va arribar a la segona fase com a campió del grup B. A la segona fase els quatre equips no han tingut problemes per arribar al TOP-4 i ara s'espera unes semifinals molt obertes on pot passar qualsevol cosa.

Aquests són els partits:

Sant Vicenç - Blanc-i-Blaves, dissabte 17 hores

El Sant Vicenç que arriba com a primer de grup hauria de ser favorit, però haurà de vigilar perquè les Blanc i Blaves ja les van superar a la lliga regular 21 a 20. En l'altre partit el Sant Vicenç va guanyar 24-20.

Sant Joan Despí- Granollers Atlètic, dissabte 19 hores

En aquesta eliminatòria el Sant Joan Despí que juga a casa i que va acabar com a primer de grup és favorit, però al davant tindran un Granollers Atlètic que posarà resistència i que l'any vinent vol jugar a Lliga Catalana, sempre i quant el primer equip del Granollers pugi a Plata.

Diumenge a les 17 hores es jugarà el tercer i quart lloc i a les 19 hores la gran final.

Entrevistes