updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sarrià s'emporta el derbi de Primera Catalana femenina

  • Escrit per Victor Espeso

Era molta la expectació que va generar aquest partit femení i les grades del Pavelló de la UE Sarrià de Ter es van omplir de gom a gom, ja que es tractava d’un derbi gironí que feia molts anys que no es disputava. Al final els centenars de seguidors locals van veure com el Sarrià s’imposava en el duel de màxima rivalitat per un ajustat 21-19.

La primera part va estar dominada per l´Handbol Banyoles gràcies a un bon parcial inicial i a una bona defensa molt intensa que va bloquejar l´atac local (3-7) min 15.  Tot seguit una molt bona variant tàctica del tècnic local Guillem Torres va fer reaccionar el seu equip que de mica en mica connectava molt millor amb la pivot i arribaven els gols d’Aina Rosell. D’aquesta manera es va arribar al descans amb un ajustat 10-11.
 
A la represa les jugadores de Sarrià de Ter van tenir molt clar que si defensaven en bloc i jugaven en equip arribarien els fruits, la solidesa defensiva va ser un fet gràcies a la implicació de tot el col·lectiu. En atac les locals dirigides per l’experimentada Sonia Garcia van trobar forat a la defensa visitant i amb els gols d’Aina Rossell i Alba Garcia van emportar-se el derbi gironí 21-19.

UE SARRIÀ - HANDBOL BANYOLES 21-19

Entrevistes