updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

KH-7 Granollers i Barça mantenen el seu domini en la Supercopa Catalana

@bmgranollers i @FedCatHandbol KH-7 Granollers i Barça van afegir una Supercopa més al seu palmarès @bmgranollers i @FedCatHandbol

El dimarts el Palau d'Esports de Granollers va acollir les dues finals de la Supercopa de Catalunya i els dos equips favorits es van fer amb el novè títol en aquesta competició.

KH-7 BM Granollers 31-23 Handbol Sant Quirze

KH-7 GRANOLLERS: Nicole Wiggins i Marta Mera porteres; Imane Ben Chayab (1), Elene Vázquez (1), Lora Sarandeva (3), Maria Monllor (1), Giulia Guarieiro (9), Ona Vegué (7), Carmen Prelchi, Carolline Dias (1), Paula Simó, Paula Milagros Herce, Ana González (5), Jana Castañera (3), Yumi Tamada, Manuela Gonzàlez.
SANT QUIRZE: Olga Moliner i Marina Millan porteres; Carla Robles (1), Gal·la Carreras (4), Ona Vila (3), Ane Crespo (1), Júlia Puiggené, Paula Plana, Paula Pérez, Clara Moliner (1), Katy Tyaglyay (5), Kenya Casia, Marina Rodríguez (1), Nerea Gil (5), Judith Sans (2), Júlia Nuez.

El partit el va dominar l'equip vallesà, fent valer la seva categoria de favorit, i la seva superior experiència en partit d'alt nivell. A poc a poc va anar agafant diferència en el marcador i al descans les granollerines ja guanyaven per 17 a 7.

A la represa es va mantenir la tònica, però en els darrers minuts l'equip de Dolo Martín, va treure el seu punt d'honor per maquillar el resultat fins a un honrós 31-23.

Ona Vegué, l'extrem esquerre del KH-7 Granollers, va ser escollida com la MVP del partit, Olga Moliner del Sant Quirze, com la millor portera, i Giulia Guariero, del Granollers, va ser la màxima golejadora.

Barça 36–26 Fraikin BM Granollers

BARÇA: Leo Maciel i Gonzalo Pérez de Vargas porters; Aleix Gómez (1), Dika Mem (2), Luka Cindric (4), Haniel Langaro (5), Ángel Fernández (2), Ludovic Fàbregas (5), Janc (2), Melvyn Richardson (6), Thiagus Petrus (1), Luis Frade (1), Ali Zein (2), Martí Soler (2), Domen Makuc (2), Aleksandar Cenic (1), 
FRAIKIN GRANOLLERS: Marc Guàrdia i Rangel Luan porters; Édgar Pérez (3), Jan Gurri (1), Chema Márquez (4), Pol Valera (5), Álex Márquez (3), Esteban Salinas (1), Adrià Martínez (2), Victor De Sande (1), Gerard Domingo, Oriol Rey, Dídac Romero, Joan Amigó (3), Sergi Franco (1), Antonio Garcia Robledo (2).

L'equip blaugrana, favorit en aquest partit, també va marcar territori des de bon començament, amb un 6-1 al marcador. Antonio Rama va demanar un temps mort que va servir perquè els seus jugadors, comandats a la pista per un magnífic Pol Valera, entressin en el partit i mantinguessin un alt nivell fins al descans, al qual s'arribà amb 15-11.

A la represa el Barça va millorar en defensa i l'atac granollerí va trobar més dificultats. El Barça va obrir forat i quan s'acabava de traspassar l'equador de la segona part ja dominava de deu gols (28-18), una diferència que va mantenir fins al final.

Pol Valera, el central granollerí, va ser escollit com el MVP del partit, el granollerí Marc Guàrdia, va ser el millor porter, i el debutant blaugrana Melvyn Richardson va ser el màxim golejador del matx.

 

 

 

 

Entrevistes