updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nou èxit de la jornada solidària "Somriures que curen" a Granollers

Foto de família de tots els participants Foto: Xavier Solanas BMG Foto de família de tots els participants

Un cop més la solidaritat va guanyar a Granollers. Va ser aquest diumenge a la tarda a l'Olímpic, amb la la doble jornada "Somriures que curen" que va reunir a més de 1.500 persones per una bona causa. 

Amb una participació de luxe a la pista, cal destacar enguany la presència del capità del Barça Víctor Tomàs amb la selecció masculina de Catalunya. I és que com la temporada passada, els partits van ser entre els dos primers equips del BM Granollers i les seleccions catalanes absolutes (amb les absències dels jugadors que es troben jugant l'europeu masculí i les jugadores de Divisió d'Honor Femenina).

Uns partits amistosos amb un gran nivell que serveixen per veure en acció les dues seleccions catalanes absolutes (entrenades per Pau Campos, la femenina, i Xavi Pascual, la masculina) i, sobretot, recaptar diners per lluitar contra el càncer infantil. Uns partits impulsats per la Mútua de Granollers i el BM Granollers, i a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu que van recaptar prop de 8.000 euros.

Els resultats dels partits van ser aquests:

KH7 BM Granollers 40-24 Selecció Catalana Femenina

KH-7 BM Granollers: Morales i Mera, porteres; Vizuete (4), Gassama (5), Matthijs (2), Torras (2), Sarandeva (3), Svele, Monrós (5), Vegué (5), González (6), Calle (2), Rojas (3), Ballesteros (3), Prelchi.

Selecció Catalana Femenina: Ramírez i Sabaté, porteres; Poo (4), Masip (4), Muñoz (1), Carvallo (3), Corrales (2), Ribas (1), Esquerra (1), Vilalba, Fradera (3), Galamba (4), Barbeito, Almansa (1)

Fraikin BM Granollers 30-33 Selecció Catalana Masculina

Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia i Almeida, porters; Cabanas (4), Porras (1), Pérez (3), García, Ferrer, Ferré, Navarro (3), Cañellas (2), Pujol, Resina (1), Rakocija (6), Reixach, Oliveira, Márquez (7), Tarrafeta (3).

Selecció Catalana Masculina: Pol Sastre, Dani Arguillas i Jordi González, porters; Víctor Sáez (7), Aleix Gomez (1), Ricard Reig (5), Xavi Castro, Pere Arnau (1), Víctor Tomàs (3), Víctor Montoya (3), Gerard Carmona, Adrià Pérez (2), Marc Jordan (1), Jordi Planas, Joan Vilanova, Arnau Palahí (1), Marc Canyigueral (2), Víctor Tremps (3) i Arnau García (4).

Emissió del partit La Xarxa

Entrevistes