updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Diumenge toca aturar el càncer infantil amb el "Somriues que curen"

Diumenge toca aturar el càncer infantil amb el "Somriues que curen" Foto: Arxiu

Aquest diumenge a la tarda es disputa al Palau d'Esports de Granollers, "l'Olímpic", la doble jornada "Somriures que curen". 

Es tracta de la segona vegada que es juguen aquests dos partits solidaris –impulsats per la Mútua de Granollers i el BM Granollers– per lluitar contra el càncer infantil. Una gran iniciativa que l'any passat ja va recaptar més de 7.000€ i que s'espera que amb importants reclams, com la presència de Víctor Tomàs o Aleix Gómez a la selecció masculina, puguin ser-ne encara més. Per poc que la planificació i els compromisos del cap de setmana us ho permetin, no hi podeu faltar!

Vídeo promocional dels partits @esportsenxarxa

Els horaris dels partits seran els següents
16:15 -
KH7 BM Granollers - Selecció Catalana Femenina
18:15 - Fraikin BM Granollers - Selecció Catalana Masculina

Convocatòria de la SCAF dirigida per Pau Campos

Sense les jugadores del Granollers, hi jugaran del BM La Roca, Sant Joan Despí, Sant Vicenç, Sant Quirze, Joventut Mataró, Vilamajor i OAR Gràcia. 

Convocatòria de la SCAM dirigida per Xavi Pascual

Destaca la presència dels jugadors del primer equip del Barça Víctor Tomas, Aitor Ariño (va ser cridat d'urgència per incorporar-se a la selecció estatal) i Aleix Gómez, dirigits pel seu tècnic Xavi Pascual. També hi seran altres jugadors Asobal com Víctor Montoya (Guadalajara), Xavier Castro i Marc Canyigueral (Ciudad Encantada), Daniel Arguillas, Adrià Pérez i Gerard Carmona (Huesca).

Cal destacar també que vindran dos exgranollerins ara a França, com són el lateral Arnau Garcia (Fenix Tolouse) i el porter Pol Sastre (Nice, 2a francesa).

Víctor Sáez substituirà Aitor Ariño

Entrevistes