updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Definides les seleccions catalanes que jugaran el 'Somriures que curen'

Una imatge del partit de la temporada passada Foto: www.mutua.org Una imatge del partit de la temporada passada

El pròxim diumenge 21 de gener es disputarà la segona edició dels partits "Somriures que curen" entre els primers equips del BM Granollers i les seleccions catalanes absolutes.

Uns partits solidaris impulsats per la Mútua de Granollers i el BM Granollers per lluitar contra el càncer infantil i que van ser presentats aquesta mateixa setmana a la capital vallesana. Una gran iniciativa que l'any passat ja va recaptar més de 7.000€.

Els horaris dels partits seran els següents
16:15 -
KH7 BM Granollers - Selecció Catalana Femenina
18:15 - Fraikin BM Granollers - Selecció Catalana Masculina

Convocatòria de la SCAF dirigida per Pau Campos

Sense les jugadores del Granollers, hi jugaran del BM La Roca, Sant Joan Despí, Sant Vicenç, Sant Quirze, Joventut Mataró, Vilamajor i OAR Gràcia. 

Convocatòria de la SCAM dirigida per Xavi Pascual

Destaca la presència dels jugadors del primer equip del Barça Víctor Tomas, Aitor Ariño i Aleix Gómez, dirigits pel seu tècnic Xavi Pascual. També hi seran altres jugadors Asobal com Víctor Montoya (Guadalajara), Xavier Castro i Marc Canyigueral (Ciudad Encantada), Daniel Arguillas, Adrià Pérez i Gerard Carmona (Huesca).

Cal destacar també que vindran dos exgranollerins ara a França, com són el lateral Arnau Garcia (Fenix Tolouse) i el porter Pol Sastre (Nice, 2a francesa).

Entrevistes