updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Destacada presència catalana a la selecció Estatal, sense Víctor Tomas

Destacada presència catalana a la selecció Estatal, sense Víctor Tomas Captura: Esport3

En ple dia de Sant Esteve els dinou jugadors convocats per Jordi Ribera van viatjar a Saragossa per incorporar-se a la concentració per preparar l'Europeu de Croàcia.

Aquesta llista inicial de 19 jugadors, està prevista que en acabar aquesta concentració quedi reduïda a 17, que són els que jugaran el XLIII Torneo Internacional de España a Vigo i Pontevedra entre els dies 5 i 7 de gener. I tot amb la vista posada a la gran cita de l'any, l'Europeu que es disputa del 12 al 28 de gener a Croàcia.

Convocatòria de Jordi Ribera

Com es pot veure la representació de jugadors de casa nostra és molt important amb els extrems drets David Balaguer (Nantes) i Ferran Solé (Fénix Tolouse); el lateral Joan Cañellas (Vardar), el pivot Adrià Figueras (Fraikin BM Granollers), l'extrem esquerre Valero Rivera (Barça), l'especialista defensiu Viran Morros (Barça). També hem de destacar dos jugadors que no han nascut aquí però hi porten molts anys com són el porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i el central Raúl Entrerríos.

També hi ha jugadors que s'han format a la base blaugrana com el porter gallec Rodrigo Corrales o el lateral Daniel Dujshebaev, i destacats exblaugranes com Edu Gurbindo o Dani Sarmiento.

Un cop dur pel capità blaugrana

Veient la llista queda clar que la principal baixa és la del capità blaugrana Víctor Tomas, que n'ha parlat al Mundo Deportivo, afirmant que "no estar a l'europeu ha estat cop cop dur". L'extrem dret, que ja no havia entrat en les últimes convocatòries, ha afirmat que li hagués agradat una trucada, però Jordi Ribera ja ha declarat públicament que ell no acostuma a trucar als jugadors: “La selecció no és un club, on sí que hi ha més comunicació directa. Aquí poden entrar, sortir i seria una boj¡geria haver de trucar als jugadors”.

Entrevistes