updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Janna Sobrepera millor lateral esquerra a l'Europeu Juvenil

Janna Sobrepera, del Sant Quirze Foto: @RFEBalonmano Janna Sobrepera, del Sant Quirze

La selecció estatal juvenil femenina ha acabat en una bona vuitena posició a l'Europeu juvenil femení disputat a Eslovàquia.

Aquesta selecció comptava amb cinc jugadores catalanes, dues de l'Handbol Sant Quirze (Janna Sobrepera i Carla Robles), dues de l'Handbol Sant Vicenç (Sara Molés i Martina Espach) i una del BM Granollers (Martina Capdevila).

De totes elles n'ha destacat especialment una a títol individual, i és que la gran actuació de la "kiri" Janna Sobrepera li ha valgut el premi com a millor lateral esquerra de la competició. La jugadora del Sant Quirze ha estat la cinquena màxima golejadora de la competició amb 40 gols i actuacions tan destacades com els 12 gols que va endossar-li a Sèrbia, els 8 a França o els 7 a Eslovàquia, guanyant quatre premis com a millor jugadora del partit.

De esquerra a dreta, les representants catalanes a la selecció estatal juvenil femenina: Martina Espachs, Carla Robles i Janna Sobrepera a sota Martina Capdevila i Sara Moles. Foto: Cedida / H. Sant Vicenç

Entrevistes