updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La selecció estatal júnior, amb presència catalana, campiona d’Europa

La selecció estatal júnior, amb presència catalana, campiona d’Europa Foto: RFEBM

Els anomenats #HispanosJunior van aconseguir el títol de campions d’Europa de la categoria, en l’europeu disputat a Dinamarca.

Amb el blaugrana Dani Dujshebaev com a màxim golejador, la selecció espanyola va emportar-se el títol en un partit apassionant resolt a la pròrroga contra Alemanya (30-29). Del Barça hi havia quatre jugadors, el sabadellenc Aleix Gómez, l'egarenc Xavi Castro Peña, el manxec Dani Dujshebaev (que aquesta temporada jugarà a l'Atlético Valladolid) i el gallec Xoan Ledo (porter que ja ha fitxat pel Villa de Aranda), a més del jugador d'Algemesí Josep Folqués (que aquesta setmana el Benidorm ha cedit al Maristes Algemesí) van ser peces destacades d’aquesta selecció dirigida per Isidoro Martínez.

En la gran final van jugar: Dani Dujshebaev (10), Antonio Bazán (1), Asier Nieto (1), José Oliver, Rubén Río (1), José María Márquez (2), Juan Muñoz de la Peña (1), Francisco Castro (2), David Fernández, Josep Folqués (1), Aleix Gómez (4), Kauldi Odriozola (2), Jaime Fernández (2), Ander Torriko, i els porters Xoan Ledo (3) i Javier González.

Entrevistes