updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El bitllet pels Jocs de Rio s’encareix per Espanya

La selecció de Manolo Cadenas es jugarà aquest diumenge el passi pels Jocs contra l’amfitriona del preolímpic, Suècia.

La selecció espanyola sabia que el primer partit contra Eslovènia era clau, ja que un triomf acostaria i molt als Jocs de Rio, però per contra una derrota en complicaria molt l’accés. Doncs la selecció espanyola ho va tenir molt a prop –guanyava de cinc al minut 10 de la segona meitat, 19-14– però un col·lapse ofensiu va facilitar la remuntada de la selecció entrenada per Veselin Vujovic, més encertada ofensivament. Finalment, els eslovens van acabar guanyant 21-24 i agafen avantatge en aquesta curta fase decisiva.

Recordem que els dos primers d’aquest grup de quatre, en que hi ha Iran com a “ventafocs”, guanyaran l’anhelat bitllet pels Jocs Olímpics d’aquest mes d’agost. Suècia va guanyar a Iran per 34-19.

2a Jornada: Els resultats obliguen a Espanya a guanyar de +3

La jornada de dissabte ha començat amb Espanya complint els pronòstics, guanyant a l'Iran de manera clara, però sense aconseguir l'objectiu de guanyar de més de 15 gols. Després Suècia ha superat Eslovènia, i ha fet que aquest diumenge Espanya necessiti guanyar de tres o més gols a Suècia davant del seu públic. Un repte complicat per la selecció dels Joan Cañellas, Valero Rivera, Cristian Ugalde, Viran Morros, Antonio García, Víctor Tomás, Pérez de Vargas...

Entrevistes