updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els catalans al Mundial de Qatar cap a vuitens

Els catalans al Mundial de Qatar cap a vuitens Foto: Qatar 2015

Sense fer un joc espectacular, la selecció espanyola ha resolt amb victòries els quatre primers partits del Mundial de Qatar, classificant-se per la via ràpida per vuitens de final. Això farà que els set jugadors catalans passin a la fase decisiva, segurament com a primers de grup. Això sí Eslovènia no dóna la sorpresa derrotant a la selecció de Manolo Cadenas demà divendres.

Les dades dels catalans amb Espanya (després de 4 partits)

Jugador Atac Assist. Defensa
Víctor Tomàs 15 gols de 18 llançaments - -
Albert Rocas 8 gols de 11 llançaments - -
Valero Rivera 22 gols de 28 llançaments - -
Joan Cañellas 18 gols de 26 llançaments 10 1 blocatge
Antonio Garcia 7 gols de 11 llançaments 9 -
Cristian Ugalde 8 gols de 10 llançaments - -
Viran Morros 2 gols de 3 llançaments - 8 blocatges (2n al ranking)

Si en l'aspecte realitzador el més destacat és Valero Rivera (9è màxim golejador del Mundial), cal destacar especialment l'aportació de Joan Cañellas. El de Santa Maria de Palautordera està sent decisiu en els moments complicats i ha protagonitzat jugades espectaculars com el gol anul·lat contra Qatar, que deixen mostra una vegada més de la seva altíssima qualitat.

La Brasil de Jordi Ribera amb tot a favor per ser quarta

Mentre que la selecció de Qatar dirigida per Valero Rivera i amb un staff tècnic català (Manolo Montoya, Ricard Franch i el metge Josep Anton Guitiérrez "Guti") es troba classificada pels vuitens amb tres triomfs en quatre jornades, la Brasil de Jordi Ribera es jugarà el pas a vuitens contra la dèbil Xile. La selecció carioca va lluitar de tu a tu contra Eslovènia pel tercer lloc, però va acabar cedint 35-32, després d'haver perdut contra Espanya de només dos gols.

Entrevistes